Вземете мерки за връзката си

За да я опазите от проблеми в бъдеще
6
Вземете мерки за връзката си
Снимка: nytimes.com

Всяка връзка е различна, но има едно нещо, което е общо за повечето двойки, а именно, че все някога и най-влюбените партньори стигат до конфликти. С цел да разрешите тези евентуални бъдещи проблеми с половинката, добре е още сега да  предприемете някои мерки.

Те ще ви предпазят от турбуленцията във взаимоотношенията, която, ако е твърде силна, може да „приземи” връзката ви най-неочаквано.

Ето ги и тях:

1. Започнете да спестявате

Никога не е твърде рано да започнете да заделяте пари настрана като двойка, било то за дом, за образование на децата или за пенсиониране. Тези неща могат да ви се виждат много далеч в бъдещето, но те ще ви дадат едно чувство за сигурност и стабилност. Така ще е по-малко вероятно да се сблъскате с финансови трудности, които често стават причина за конфликти и раздели

2. Сложете граници по отношение на родата

В един идеален свят родителите на съпруга са перфектни, свестни, мили, услужливи и грижовни хора, които не причиняват никакви проблеми, а камо ли някакъв стрес в двойката. За съжаление това е точно обратно в доста от случаите. Често родителите на партньора предизвикват проблеми в отношенията на младите с това, че изказват критики и противоположния мнения, с това, че се месят в живота на младото семейство или пък с това че помагат твърде много и държат младата двойка в зависимост. Важно е още в началото на връзката си да решите до колко ще допускате родителите си във вашата връзка и да го коментирате с партньора си.

3. Направете си предбрачен договор

Противно на общоприетото схващане, че този договор е само за холивудските звезди, истината е, че това е чудесен начин да облекчите натиска върху връзката си. Ако уредите финансовите си отношения с половинката още от самото начало, дори да достигне до неравности по пътя си заедно, то поне ще знаете, че няма да се карате за имоти и авоари в банкови сметки.

Вижте още стъпки в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: връзкалюбовпартньор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Фидоси преди 7 години
Ще се радвам да разбера, че сте в значително по-добро състояние. Преди година и половина малко съжалявах, че сложих камера и срещу Вас.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъж се оплаква от майката на момичето:"Всяка седмица сме длъжни да и обесняваме, дали секс е имало.! "" Трябва, често секс да се прави, мъжа да не ходи. "На квартира ги изпрати, не защото и пречат. Да не се хване зет и с две, три красиви момичета. Надалеч ги прати. Докато се усетят младите, родителите. им са поели целия контрол, върху живота.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едната крайност е тази. Другата, той е скаран с майка си в момента в който се е хванал с Вас! Всичко е въпрос, как ще се постави, самото начало. И близки и далечни. Всеки си уважава родителите и близките, но поставя собствения си живот на първо място."Аз съм с тази Жена/Мъж, това е моя личен избор!" Родителите, близките трябва да уважават това право.
3
0
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Хората си мислят, че това е виц, но не са малко свекървите, които правят това. Те са убедени, че го правят за добро.Ако сама не се усети, че върши нещо нередно, или ще стане скандал, или трябва да си мълчиш и да търпиш - но това означава да рискуваш да се окажеш в конфузна ситуация!Имаше една, която се обаждаше на сина си по телефона, за да го пита днес вече изходил ли се е по голяма нужда. Тя си беше в провинцията, синът следваше в София и вече живееше на семейни начала с моя състудентка.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Всяка вечер, майка му влиза в спалнята да го завива!"
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уникат:"От както видях, свекървата да ми души дъното на дънките, спрях да и говоря! "----Синчето и нещо се оплакал, че не се подмива, явно!