Живот заедно, а готови ли сте...

Въпросите, на които трябва да си отговорите
4
Живот заедно, а готови ли сте...
Снимка: outnow.ch

Ако вече обсъждате с партньора си дали да не заживеете заедно, добре е първо да си отговорите на 10 основни въпроса и тогава да взимате решението.

Ако не сте напълно готови за този ангажимент, а действате твърде спонтанно, може да сбъркате в своя ход и после да съжалявате горчиво.

Изследванията показват, че връзката може да продължи до осем години по-дълго, ако съпрузите са съжителствали под един покрив преди да сключат брак.

Експертите казват, че трябва да дадете честен отговор "да" на поне седем от тези въпроси, иначе връзката ви може да бъде обречена:

1. Жената ли натиска мъжа за съжителство?

Ако вие преследвате любимия си и и го карате да заживеете заедно, а той се дърпа, връзката ви може и да не продължи дълго. Според изследователите и от еволюционна гледна точка мъжете са тези, които трябва да преследват жената, включително и по отношение на заживяването под един покрив.

2. Жената ли инициира преговорите за заживяване заедно?

Ако мъжът отбива темата инициирана от жената, а именно -  заживяването под един покрив, това е лош знак. Обикновено, ако един мъж иска подобно нещо, той няма да забавя скоростта на развитието на отношенията си с тази жена.

3. Мъжът сериозен ли е по отношение на връзката?

Заживяването заедно често е първата крачка преди сериозния ангажимент, наречен брак. Много двойки заживяват под един покрив като "тест" дали нещата помежду им ще се получат. За това премести да се преместите заедно, задайте си въпроса, дали той е сериозен към вас и мисли за общото ви бъдеще.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Petar, NY преди 7 години
Правилният въпрос е: Каква температура обичате в стаята?
1
0
 
6
 
! Отговори
Един въпрос преди 7 години
Още от стари времена българите употребяват израза "лъжат се" като синоним на "имат връзка", когато стане въпрос за отношенията между някое момче и момиче. Например, Иван се лъже с Пена" или "Пена и Иван се лъжат".Този факт донякъде пояснява технологията на взаимоотношенията им, а също и показва какво са мислили по отношение на поставените в статията въпроси.