Ти решаваш: Късаме или се обичаме?

Как да разберем дали да дадем шанс на връзката си
11 окт 2016 22:19, Теодора Драгоева
8
Ти решаваш: Късаме или се обичаме?
Снимка: архив, Reuters

Да скъсаш с някого си е трудно предизвикателство, най-вече ако все още ти пука за този човек. Странно е, че понякога искаме да прекратим връзката си просто ей така, няма причина – бута ни някакъв неопределен келешлък, нужда от нещо ново и по-различно.

Дали ще излъжем, ако кажем, че на човека му е твърде сложно да се съобрази с изискванията на живота? Подава му се шанс за любов, а той вперва поглед в малки детайли.

Е, ако все пак искате да скъсате с някого, съществува една добра последователност от действия, с която да реализирате пъкления си план.

Обмисли и напиши

Опитните хора казват, че преди да се вземе тежко решение, винаги трябва да огледаме казуса от всички страни. Какви са неговите позитиви и негативи? Не е нужно да коментирате написаното с близки или приятели, направете тази равносметка сами. В крайна сметка след равното на уравнението се намира вашето лично щастие. Ако негативите са повече, то е ясно – тази връзка е за вторични суровини.

Когато взимаме решение да прекратим нещо и сме много подвластни на емоциите, то решението ни е компрометирано. Ако дадете присъда, която ще прати любовта ви в небитието, защото примерно той е погледнал друга или тя се е усмихнала на друг, или трябва да се примирите с реалността, или ви трябва транспорт до друга планета. Все пак човекът си е животно, да, разсъдливо, но животно. Често му минават порочни мисли, това не бива да ви изненадва.

Вижте цялата статия в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: шанслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все ми е тази.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дреме ми на мен, дали е с още 5 Жени!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно, ако ти изневерят ще останеш равнодушен. Значи и е през онази работа.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако партньорът те ревнува значи е комплексар, счита те за своя собственост и понеже е ***, смята че чрез насилствени методи ще те задържи до себе си.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако пртньора те ревнува се преполага, че те обича! Не може да понесе изневяра! Следва, развод, раздяла. Лесно, като 2+2=4.Това е. Типично, животното говори. Животните са първосигнални. При човеците е малко по цивилизовано. Но, първо правят к, вото правят и след, това дават воля на размисли и тежки равносметки.Но в един момент и на сълзи не вярват!!! Е тогава...?! Тогава си "бита карта". Късно! "След, дъжд качулка!" "След, сватба булка! "
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама вие започвате или късате?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои Жени/Мъже са много ревниви. Едно 90%от разводите, разделите се дължат на ревност, и изневяра.
1
3
 
18
 
! Отговори
Една била написала преди 7 години
ПОЗИТИВИ НЕГАТИВИерген .......... ........... - с 3 извънбрачни децасофиянец ....... ............. - заекваединствен син .... ...... - инфантиленбаща началник ..... ..... - накуцвамайка солидна реститутка .. - кривогледсобствен апартамент ..... - ръст 1.50 м, тежи 90 кгскъп нов автомобил .................... - избухливзавършил хубава специалност .... - мързеливима пари ..... -нечистоплътенХа кажете ми сега, него ли да избера?