Щастливо ли живеете? Усмихвате ли се?...

5 въпроса, на които задължително трябва да отговорите
27 окт 2016 19:45, Теодора Драгоева
5
Щастливо ли живеете? Усмихвате ли се?...
Снимка: outnow.ch

Лайфкоуч експертката Сара Джоунс споделя пет златни въпроси, които трябва да си зададете, за да разберете дали животът ви е пълен и смислен към този момент.

Ако дадете отговор не нейните пет въпроса, значи животът ви е хубав. Ето ги и въпросите, които тя е споделила пред Daily Mail:

1. Каква е вашата страст?

Ако наистина не знае какви са вашите страсти и цел, то това означава, че не познавате добре самият себе си. Понякога хората забравят, че трябва да се смисленият животът е този, който е насочен към себепознанието и този който има някакво предназначение.

2. Какво ви носи щастие?

Основната причина, поради която щастието е толкова важно за нас е, че това всъщност е нещото, което ни мотивира да преследваме целите в живота си. Стремежът към щастие ни помага да сбъдваме нашите съкровени лични амбиции и мечти. Също така, когато човек е щастлив, той има потенциала да прави щастливи и хората около себе си. Щастието е усещането, което човек изпитвате, когато разбере, че всичко в живота му е точно така, както трябва да бъде. Това е усещане за вътрешен мир.

3. Колко често се усмихвате?

Усмивката е ключова съставка за създаването на здравословен начин на живот. Положителните мисли създават хубави емоции. Това звучи супер просто, но е много вярно. Мислете за нещата, които обичате да правите, визуализирайте ги и ще се чувствате по-щастливи в замяна. Освен това усмивката е заразна. Ако вие се усмихвате на света, светът ще се усмихне на вас. За това озарявайте дните си и тези на хората около вас с усмивката си по-често!

Вижте останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Треньор за живота" по- добре ли ти звучи, защото на мен -не.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе тая дума "коуч" няма ли си български заместител??!!коуч,та коуч.....не вярвам в Англия или САЩ да казват даскал или кисело мляко
1
0
 
4
 
! Отговори
коуч преди 7 години
най-щастливи са администраторките в японските хотели, усмихват се и насън, по навик.