Всяка зодия може да е досадна. Вижте как!

Тези качества нанасят големи вреди във връзките
27 окт 2016 22:13, Теодора Драгоева
5
Всяка зодия може да е досадна. Вижте как!
Снимка: outnow.ch

Според астролозите, месецът и денят, в който сте родени, играят значителна роля в определянето на вашите личностни черти, които влияят на целия ви живот.

Хората са склонни да се фокусират предимно върху положителните качества на тяхната зодия и никой не иска да чете негативните си личностни черти.

И все пак ние ще се съсредоточим именно върху най-досадните и дразнещи черти, свързани с всеки един от 12-те зодиакални знака.

Те понякога ни носят големи вреди във взаимоотношенията, без дори да се замисляме за това.

Ето ги и тях:

Овен: Невъздържан и припрян

Човекът Овен е склонен на вербално насилие и доминация над всеки, който му противоречи. Той е готов да спори по всяко време и навсякъде. Няма значение дали е с член от семейството му, с приятел, с колега или с напълно непознат. Когато се ядоса, представителят на този знак става агресивен и не може да се контролира. Поведението му става припряно и невъздържано.

Телец: Мързелив и праволинеен

Телците са твърдоглави хора, които са супер упорити и това е най-досадната им черта. Освен това те са доста мързеливи и все имат нужда от някой, който да ги побутва, за да се придвижват напред в живота. Ако до тях няма такъв човек, те са склонни да си стоят на едно място и да не правят никакви усилия или дори опити. Те все очакват другите да ги обгрижват и да се съобразяват с тях!

Близнаци: Непредсказуем и вятърничав

Хората от този знак непрекъснато си правят някакви планове, а след това ги анулират, защото са вятърничави и идеите им бързо-бързо се променят. Тази пълна липса на зрялост и самосъзнание, както и липсата на отговорност, ги кара да изглеждат като недорасли деца, които са склонни да мамят и да си измислят.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: астрологиядосадазодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
за близнаците преди 7 години
е абсолютно вярно всичко " непрекъснато си правят някакви планове, а след това ги анулират"-сина ми е близнак ,а и още за един близнак се сещам,ама ме е страх да го кажа.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как? Като започнат да говорят за зодии? Да.
2
0
 
11
 
! Отговори
Човек преди 7 години
И овенът е страшен двуличник!!!
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но овенът винаги е прав.