Какво да не правите при изневяра? Шест съвета!

Изневярата е истински шамар не само по чувствата и психиката
23 ное 2016 22:22, Теодора Драгоева
28
Какво да не правите при изневяра? Шест съвета!
Снимка: outnow.ch

Изневярата е истински шамар не само по чувствата и психиката, но и по егото на измамения. Ако ви се случи да изживеете подобен нелоялен удар под кръста от своя партньор, във ваш интерес е да реагирате адекватно.
Ето и 6 неща, които не е добре да правите след като разберете, че половинката ви ви мами:

1. Не действайте разрушително

След като разберете за изневярата може да ви се иска да набиете партньора си, да потрошите колата му, да затриете профила му във Facebook, да източите банковите му сметки и т. н. Важното е всичко това да остане във фантазиите ви. Не действайте разрушително – това няма да успокои гнева ви, нито ще ви излекува. Негативизмът само ще ви спира да продължите живота си без измамника. Няма смисъл да отмъщавате грозно, само за да получите моментно удовлетворение. Важното е да обмислите разумно действията си за напред.

2. Не изпадайте в самосъжаление и депресия

Нормално е след като научите за изневярата, да се почувствате зле и да ви отнеме време, за да се възстановите. По-важното в случая е да разберете, че вашият живот не е приключил с връзката ви. Не се затваряйте зад стените на дома си, а напротив – общувайте с приятели, колеги и роднини. Да, това, което ви се е случило може да е страшно, но то е шанс за вас да започнете отначало. Може новият ви живот да се окаже много по-добър.

Вижте останалите съвети в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: връзкасъветиизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
22, ходи да пишеш статии в женски списания.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комплексари са тези, които изневеряват. Вечно в търсене на жената. Не сигурни в собствените си качества дори, когато се отнася за любов. Последствията са друго нещо. Дали са ги изоставили тях, дали те са си отишли. Играенето с женската психика и чувства е именно хранилка за неудачите на мъже, които са неспособни да задържат дори една жена до себе си. И никоя жена не им е виновна за скритото неудобство от самите себе си. Дали са любовници, дали не са. Сами си го правят, всеки път.
16
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията е хранилка за коментари и място за избиване на комплекси на грозни, пострадали, нежелани и отритнати еманципирани феминистки. Вият като куччки Динго, завалийките.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Признае ли изневяра иска, край с вас. Нормално е да му биете шута на мига. Като мине време си давате сметка. Колко е готино, без него. Как е отнемал от времето ви и нищо не ви е дал в замяна. Дори не ви липсва. Неусетно ще се появи друг в живота ви. Който ще ви липсва и ще изпитвате трепет към него. Другия ще остане, там някъде в небитието. За, който въобще няма да ви е грижа. Коя ч у к а в дадена точка на Планетата.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верни са единствено пингвините.
13
4
 
9
 
! Отговори
до 17 Брачен консулт преди 7 години
До 17 Брачен консултантТочно така - бийте мъжа и му изневерявайте ! Това поддържа тонуса на женската психика.
12
4
 
3
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
Е, не откриваш топлато вода. Човека условно си е измислил брака. Някои видове птици са си верни цял живот. Иначе разнообразието в природата си е генетично заложено.
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега, обяснявам а на сутрнта може и да го разберете...когато са ви бистри умовете. Изневярата е чувство, което е породено от желанието за притежание на все повече и повече(количество)! Пример: 1Нямаш 100? в джоба-ти мислиш за тях.2Имаш 100? в джоба-ти мислиш за следващите 100? Същото е и с партньора който желаете, няма го, мислите за него. Когато вече го имате, мислите за следващия. В даден момент, 99% от хората няма да направят разлика на желанието за нови 100? или нов партньор,ако имат и2те
10
7
 
8
 
! Отговори
THE JOKER преди 7 години
Не съдете жените, по някога искат да им влизат чужди гости у хралупите, и да опитват чужди бели сосове. Това е положението, чуждото привлича, знам им аз психологията на жените.....
9
6
 
12
 
! Отговори
нерез преди 7 години
я затуй имам друга тактика: като зема заплата, отивам в Германия, там има клубове, наречени ФКК клубове, влизаш, плащаш вход около 100еуро, вътре пълно с мадами, около 50 мацки за всеки вкус. Къпеш се, дават ти един халат и влизаш...Мацките голи, седнали край бара, басейна, киносалона...Едно изчукване е 60 еуро без екстри, после пийнеш бира, потопиш се в джакузито, набереш пак сили и опънеш друга мацка...така докато можеш...
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя му се довери. А той освен, че и изневери, той я излъга и измами. Заради, тези три неща и това негово коварство тя никога не му прости. Престорено, но не съвсем той е искал да и "бръкне" в душата и да и посипе "раните" със сол. Не успя! Просто,няма рани и тя е с кристално чиста душа. Много нечестен и непочтен човек. А, тя му вярваше. Но, вече не. Разкара го. И си е много добре. Дори, прекрасно.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 7Една жена хваща благоверния в измяна. Многи тежко го преживя, дори тя не можа да се познае. Мина време тя си стъпи на крака. Отново стана онова лъчезарно същество, което заразяваше всички с позитивизма си и излъчването си. Намери си друго момче, но започна много да му се разкрива. Тя вярваше, че той я обожава всячески. Един ден и направи същото, което и бе направил бившия и приятел. Така, както тя доверявайки му говореше. Защото той се вълнуваше от бившите и връзки. Напусна го.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка една връзка се крепи именно на тях. И когато, тази основа бива разрушена, всичко сякаш с магия преключва на мига. Настъпва тежката раздяла.
5
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В край на крайщата живота е това, което ти се случва. Отдава ти се възможност , правиш любов. Защо ще се покаеш пред рогоноската? Нима не ти е било хубаво с другата жена? Щом се покаеш, значи душата ти не е искала другата жена. Но, изменя с цената на раздялата и вкоренената измама, спрямо другия човек. Когато той разбира. Много хора, толкова обичат п а ртньорката си, че за нищо на света не желае тя да разбира. За да не бъде наранена, съкрушена, обидена, измамена. Запазват се чувствата.
4
0
 
15
 
! Отговори
Странно преди 7 години
Нито авторката на статията, нито коментаторите споменават какво правят в подобна ситуация не малко жени, които не желаят да разрушат връзката си с прелюбодееца, а са и до голяма степен сигурни, че и той не мисли да изоставя тази, на която е изменил.Вместо да прави скандали, тайно му слага рога, макар и еднократно. След това,вече успокоена и присмивайки му се наум, прави така, че той да дойде при нея разкаян. Дава му прошката си - представя я като голямо благоволение, но и като предупреждение.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там е работата, че някои жени не изпадат в депресия и не се затварят в себе си. Не отмъщават. Просто на мига, връчват кръста на грешника прелюбодеец да си го носи и подчиня.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напусне ли ви на мига, щом е разбрала за вашите задкулисни прелюбодеяния. Не и дреме на пи чо ната за вас. Не ви обича. Не я интересувате. Дори сте и изключително неприятен. Ако, приеме с лекота факта. И след, това желае разговор. Все, пак изневярата не е пречка за нея да продължите. Дори, вече да не е същото. С изневярата сте убили магията, между вас. Нещо, което е крепяло връзката ви.И вие го разбивате на пух и прах.Всеки си носи кръста от действията и бездействията, спрямо другия партньор.
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четете внимателно сайта!!! Съветите за аналния секс ще ви помогнат много!