Ако половинката ви е Стрелец

5 съвета как да го (я) направите щастлив (а)
25 ное 2016 20:17, Теодора Драгоева
10
Ако половинката ви е Стрелец
Иън Сомърхолдър е роден на 8 декември; Снимка: Instagram

От всички зодиакални знаци, хората от зодия Стрелец са най-веселият, най-оптимистичният и най-забавният избор за партньор, с когото можете да прекарате един усмихнат живот.
И все пак не е лесно да „вържете“ и да направите щастлив човек от този зодиакален знак.
Ето и кои са основните неща, които трябва да имате предвид, ако имате връзка с истински Стрелец:

1. Не ограничавайте свободата му

Стрелците, подобно на представителите на Водолей, са най-свободолюбивите индивиди в зодиака. Това се отнася с пълна сила по отношение на личния им живот. Ако се опитате да налагате правила на половинката си Стрелец, тя ще започне да се противи. За хората от този знак независимостта е от огромно значение. Ако се опитате да ги командвате, ограничавате и/или управлявате, те ще избягат и никога няма да погледнат назад.

2. Показвайте му привързаността си... на открито

Тези хора обичат пътешествията и обществената проява на любов. Сексът на открито според тях е страхотен. Но дори и само целувките и прегръдките сред природата също биха им се понравили доста.

3. Не го насилвайте за по-сериозен ангажимент

Вашият Стрелец може да ви обожава, но ако го притискате за брак и деца в случай, че той не се чувства готов, може да се отдръпне. Хората от този знак са готови да следват до края на света любимия човек, но всеки един по-сериозен вид ангажимент ги плаши. Ако сте щастливи с вашия Стрелец, не го карайте да подписва официален лист хартия (ако той не иска), за да го „вържете“ или опитомите.

Вижте останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТ СТРЕЛЕЦ ДО СТРЕЛЕЦ ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА!!!МНЕНИЕТО МИ КАТО ЦЯЛО Е, ЧЕ СА ДОБРИ ХОРА ПРЕДИМНО!!! НО РЕАЛНО АСТРОЛОГИЧНИЯ КАЛЕНДАР ПОКАЗВА 13 ЗОДИИ А НЕ 12!!!!ТЪЙ, ЧЕ СТРЕЛЦИТЕ МОЖЕ ДА СА 3 ЗОДИИ РЕАЛНО А ТЕ СА: СТРЕЛЕЦ,СКОРПИОН И ЗМИЕНОСЕЦ!!!ЦЕЗАР ПРЕМАХВА ДА ИМА 13 МЕСЕЦА В ГОДИНАТА И ГИ ПРАВИ НА 12 МЕСЕЦА И СЪКРАЩАВА 1 ЗОДИЯ С ЦЕЛ ДА ОТСЛАБИ ГРЪЦИТЕ И ТАКА СЕ Е ЗАПАЗИЛО ДО ДЕН ДНЕШЕН!ВСЕКИ МЕСЕЦ Е ТОЧНО С 28 ДНИ И СА 13 МЕСЕЦА СВЪРЗАНО Е С ЛУНАТА! 364 ДНИ!
9
1
 
7
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
От Стрелец до Стрелец има разлика. Гледайте и Асцендента, важно е !
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре дошли в 21 век! Нека ви разведа наоколо.Астрологията не е точна наука дори не е наука и с нищо не се различава от това някой да ви гледа на кафе или ръка. Общо взето са взети нормалните черти на човека и са разделени на 12 и така всеки успява да открие себе си в даден знак.Любовния ви живот и парите ви зависят от вас самите а не от огромни кълба газ и и горяща плазма на светлинни години някъде в космоса.Приятен ден!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А изневерите за запазване на свободата?
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изглежда, че съм Стрелец и аз.
5
0
 
8
 
! Отговори
Този път доста точно преди 7 години
описват "Стрелец"-а.Един такъв ми е на главата от години и не мога да се оплача, че ми е скучно. :)Обаче все пак забелязах едно несъответствие. Предложението за сериозна връзка, а два месеца по-късно и за обвързване, дойде от негова страна. От време на време се усещаше лека негова ревност, което не би трябвало да е присъщо на весел и забавен човек. С времето се справих с това.Преди него, около три месеца излизах с "Водолей" и пак той заговори за обвързване, но не бяхме един за друг.
4
0
 
10
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Като стрелче съм съгласна със написаното в статията :-)
3
0
 
5
 
! Отговори
66 преди 7 години
До 1..И защо смяташ така?
2
0
 
4
 
! Отговори
66 преди 7 години
До 1..И защо смяташ така?
1
7
 
6
 
! Отговори
патило преди 7 години
Кофти избор за партньор са!