Красива, нежна, фина: Рускинята от сайтовете за запознанства

Някои снимки, които ще ви накарат да забравите за студа навън
9 яну 2017 21:33,
175

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е да.Българките са значително по задръстени и меркантилни.
57
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Оня с Коняне си я преживял още, а .... ?
56
14
 
25
 
! Отговори
да преди 7 години
друго си е грозна дебелогъза американка хахахахахаот западните жени по-грозен *** няма..по - гнусни са и от гъркините.. а това е... нелеко постижение :)))
55
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За рускинята няма проблем. Ако съпруга и стои пред телевизора или е с ботилката в ръка, тя излиза с приятелки и винаги намира друг за да и аправи времето приятно.Рускините обичат себе си. Хубави жени са и винаги са вярни на няколко мъже, Знаят да си гледат живота и интереса. Обикновено майката на рускинята се грижи за детето за да може щерката да живее свободно,Това е манталитет,
54
7
 
19
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Русия има 2 неща за износ - ракурси и жени.
53
6
 
39
 
! Отговори
Оня с Коня преди 7 години
Рускините хубаво се джаскат, обаче все искат нещо ново. Намерят ли нов ***, се мятат там веднага а вас ви мятат на клона. Почват лека полека да ви игнорират, лъжат че ще спят а стоят още минимум 2 часа на компа и си драскат с новия. Най накрая като ви писне и й кажете всичко в очите, тя ви казва по добре да сме си само приятели и това е. Вие вече сте бита карта за тях, те продължават да се боцкат с новия и така са в един кръговрат. След 2 месеца и на новия бият шута, щото вече има по нов....
52
45
 
13
 
! Отговори
Стамат преди 7 години
Няма по-красива и вярна жена от руската!
51
6
 
31
 
! Отговори
Веско Мисира преди 7 години
От гларусите по морето, който веднъж е опитал с рускиня не иска да чуе за друга. Имали сме нови колежки, които почват да се навъртат и тях да ги огрее, но им казваме да изчакат края на сезона, тогава е техният ред иначе нямат шанс.
50
14
 
14
 
! Отговори
ККК преди 7 години
Ако вземате, търсете някоя по- млада, дето не се е още обиграла като Кобилкина. Примерно 7 или 8 годишна, пък ще си я гледате докато порастне.
49
3
 
16
 
! Отговори
ммм преди 7 години
Охххх на батяяя, ох, ох, ох!!!!
48
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За вонящите русофилски нерези, пияна одрайфана рускиня е напълно ориемлива.
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста глупава публикация, при това от жена.
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ако са трезвени и изкъпани са ОК, обаче се напиват като свинки и не обичат особено да влизат под душа."И некъпани и пияни пак няма да им простя, ще се лее алкохол и пот. Абе пич, тебе с кадифени ръкавици ли са те отглеждали?
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то за нежни и фини англичанки надали изобщо може да се говори! Не че няма. Но първо в сайт за бели, едва ли е удачно да се прокламират цветнокожи жени. Защото те са преобладаващия тип. Белите са изключително кът!
44
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пиянство ако става дума, трябва да се споменат лондончанките в петък вечер! Нема такива тараби! Драйфат и заспиват навсякъде. И понеже пият и много бира се изпускат по малка и голяма нужда. Нема такава грозна картина! Нищо общо с възпитание и добри нрави. Абсолютни зомбита.
43
3
 
2
 
! Отговори
Дубай преди 7 години
Колекция на работничките в:York International Hotel 101 Khaleed Bin Walid Street,Dubai 11449,United Arab Emirates
42
7
 
18
 
! Отговори
Диди преди 7 години
Все пак да не забравяме че СПИН може да се хване и на студено.Водката също не го мори. Затова РФ се надпреварва с Африка по заразени на глава от населението.
41
8
 
17
 
! Отговори
Б-р-р-р преди 7 години
Като влезете в контакт ще Ви поиска билет за вашето място. Като и пратите, в последния момент ще се случи нещо и майка й ще се нуждае от животоспасяваща операция веднага и нали разбирате в Русия всичко е скъпо, все пак това е най-голямата държава . . . операцията ще струва колкото малка спортна количка. И ако сте със добро сърце и имате тези пари, после момичето ще се окаже някоя кикимора на преклонна възраст . . .
40
3
 
21
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Рускините са много красиви определено! Но за съжаление доста разхайтени през последните години. Явно копират западните краварки. И за съжаление наистина в Русия е плъзнал СПИН-а. Дано вирусът да спре да се разпространява, че жална им майка на арабелите!
39
1
 
3
 
! Отговори
asd преди 7 години
Той студа едва ли ще го забравим той сам си напомня за себе си :Д