Тоца за "Мис Хелзинки": Еволюцията не е минала през нея!

Антония Петрова очаква сирийка да стане "Мис Германия"
10 яну 2017 17:44,
165
Тоца за "Мис Хелзинки": Еволюцията не е минала през нея!
Снимка: Twitter

Мис Хелзинки има питекантропско излъчване. Все едно еволюцията не е минала през нея. Това заяви "Мис България 2009" Антония Петрова пред Нова тв.

Още по темата

През уикенда в Хелзинки за "Мис Хелзинки" коронуваха 19-годишната нигерийка Сефора Икалаба. Изборът стана повод за скандал. На сайта на конкурса коментарите са убийствени. Обвиненията са изборът е бил само "за политически коректното добре дошли на Третия свят".

Повечето от хората писаха, че това е най-грозната мис от години насам, а белите момичета били класи над него.

Някои дори сравниха Сефора с маймуна, която има огромен нос, какъвто притежава и Барак Обама.

Антония Петрова призна, че красотата е субективно понятие, но все пак има някакви критерии. "Знаем как изглежда едно аристократично лице - с тънък правилен нос, за разлика от това момиче", коментира "Мис България".

"Няма да се учудя, ако съвсем скоро "Мис Германия" стане сирийка", смята още Петрова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Черната наистина не става за "мис", но точно Тоца Крокодила да я критикува ми се вижда смешно. Носът и бил голям... *** Тоци, ти виждала ли си си твоя клюн в огледалото или просто като застанеш отпред и то винаги се чупи? А за силикона в джуките и цомбите ти да не отваряме дума - в която и да е баня има по-малко :)
87
1
 
17
 
! Отговори
точка 1ва и последна преди 7 години
Тази се казва Сефора - име на търговска верига или нещо такова. Само заради името й трябваше да кажат - дискфалифицира се заради продуктово позициониране, платена реклама или каквото се сетите. Все едно мъж със име Марлборо Петров да стане мъж на годината. Тука има продуктово позициониране, европейчета!
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Белият Лъв Българите ,тевтонците,келтите ,ирландците ,бретонците ,както и истинските ирландци (израз на Чърчуърд) са потомци на дошлите през терциера и оцелели от катаклизмите .
85
2
 
9
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Още утре ние от Българският Хелзинкски Комитет ще сезираме съдът и прокуратурата относно ксенофобското изказването на Антония Петрова както и СЕМ относно публикуваното от ДНЕС.БГ материали с антисемитска насоченост. Утре г-н Илия Илиев ще внесе жалбата от името на ДРОМ и БХК.
84
2
 
5
 
! Отговори
ЕВОЛЮЦИЯТА преди 7 години
"Мис Хелзинки има питекантропско излъчване. Все едно еволюцията не е минала през нея. Това заяви "Мис България 2009" Антония Петрова пред Нова тв." - а къде е Тоца че май и там не съм минала , то едно и две ли са дет забравям...
83
0
 
4
 
! Отговори
kireza преди 7 години
До АнонименАМА ПРАВО В ДЕСЯТКАТА УЛУЧИ......ДЖОН КИРБИ ТОКУ ЩО ОБЯСНИ КАК ПУТИН Е ПРОКАРАЛ ПРИМАТКАТА ДО ВЪРХА.... ХА ХА ХА
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
става дума за изпърдяното хЕЛЗИНГСКО жури
81
2
 
7
 
! Отговори
Сливенски сводник преди 7 години
Вие се бъзикате, ама тая ако знаете какви ще изкарва в Амстердам на витрините... Ще ги разцепи
80
2
 
33
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Момичето може би е красиво, но на друг континент, където такова е типичното женско лице. Това не е характерно за Хелзинки и за цяла Европа.А бе ... аман начи
79
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може ли да има критерии за красота все пак. Или поне ясни критерии за победителките във въпросните конкурси? И да има категории. "Мис класика", "Мис латино" и т.н. И за всяка категория да има някакви критерии - за лице, тяло, пропорции и т.н. Момичето е лъчезарно, но не може да се каже, че е красиво. Поне не и за класическа красота.
78
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали това не е работа на Путин? Ха-ха-ха;)
77
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПознавам нигериец, а ти си мноооого далече от истината. Човека напусна родината си, защото "там, дето има ислям, не се живее" (негови думи).
76
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живеем във време, когато само тъпите си позволяват да кажат истината. Тоцка е една модерна Мунчовица, дами и господа. И е абсолютно права.
75
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Усещате ли дългата ръка на руските хакери?
74
1
 
14
 
! Отговори
бг преди 7 години
Пропагандата на Илюминатите е на всички нива - политици, медии, журналисти, социолози, музика , филми, конкурси и т.н.
73
3
 
33
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Точно Тоца Крокодила не бива да говори за красота и излъчване, че е смешно .. Нигерийката наистина не става за победител. Можеше да и дадат второто място ако искат да са политически коректни ама чак титлата.. Аз ако бях на нея щях да я откажа публично след всичката помия, която се изля.
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоца за "Мис Хелзинки"Мис Германия" стане сирийка"i Slivovica za mis Rakia, dasteria na Rom ot Stolipinovo pobejdavaiki Sliokavica dasteria na Rom ot Filipovci i treta Mastiskata, dasteriata na Rom ot Katun-DDR
71
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Северна Европа еволюира от Хомосапинес до Хомоолигофреникус. Няма ли да организирате и конкурси за генитични аномалии. Аз разбирам толерантност, но това е да се изпи'каеш на всякакви ценности. И пнякои червеи имат много "яки" теломерази и все се чудя, защо няма нито един червей хоноруван историк?
70
0
 
31
 
! Отговори
Додо пак преди 7 години
Ама не казват нищо за журито ....ако и то е от Заир, Гана и Зимбабве ...всъщност изборът е прекрасен
69
2
 
39
 
! Отговори
GolemPraz преди 7 години
На Тоца Крокодила й пораснаа ушите като видя по-грозна миска от нея.