5 знака, че е по-добре да се откажеш от него

Кога той не отговаря на чувствата ви? Вижте!
Обновена: 18 яну 2017 07:02 | 17 яну 2017 23:00, Теодора Драгоева
17
5 знака, че е по-добре  да се откажеш от него
Снимка: outnow.ch

 Възможно е да се влюбите в човек, който не отговаря на чувствата ви, а за вас да е трудно да разгадаете отношението му. И все пак е по-добре да се откажете от този човек или по-скоро от надеждата той да стане ваша половинка, преди сърцето ви съвсем да се обвърже.

Несподелената любов е неприятно явление, но все пак е по-добрият вариант от явлението „разбито сърце“.
Ето и няколко знака, че е време да се откажете от обекта на чувствата си веднъж и завинаги:

1. Вие сте изживели заедно няколко романтични момента, но така и отношенията ви не са се развили по-нататък

Ако сте изживели няколко интимни романтични мигове с този човек, но той така и няма интерес да започне сериозна връзка с вас, значи само си губите времето в надежди. Може би просто този човек не чувства това към вас, което вие усещате към него. Ако той беше достатъчно заинтригуван, все нещо щеше да предприеме като действия спрямо вас.

2. Очевидно е, че вие не сте сред приоритетите на този човек

Ако вие все си правите планове за това как да прекарате време с този човек, а той редовно отменя/анулира/отлага срещите ви, то ясно е че той си има по-интересни занимания. По-добре се съсредоточете върху намирането на партньор, който да ви оценява по достойнство.

Вижте останалите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
э преди 7 години
до зла ***, какви двойки?, не четеш ли, че са повече и единия вече е нещастен.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е смисълът да се коментират очевидни истини? Този, който се учи как да живее от такива повърхностни и клиширани статии доста ще си дрънка кухата лейка.
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гаро ПедерароВинаги има по-добър или по-добра. Винаги има друг или друга. Въпроса е с какво време и нерви разполагате да търсите идиалния партньор.Давам един съвет. Никого не заменяйте партньор заради друг или друга. В началото всички изглеждат по-добри, но след това често се оказват - Дреки ! ;)
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някакъв *** с торба претенции, самочувствие без покритие и куфар с комплекси. Коя жена, търпи, подобен тъпир? Праща го да лови мухите и да се мисли, че е перфектния мачо.
5
2
 
16
 
! Отговори
зла патка преди 7 години
Ха така. Пишете статии за раздяла на двойки. И без друго сме малко и нещастни, нека сме още по-малко и още по нещастни. Браво. Черни станции. Сега по една харакири всички и да приключваме, а ?
4
6
 
4
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Да Наде само когато Обичта е споделена ...Парите са средство за отцеляване .... но не и за Обич.... Обичам Те.... Краси.
3
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знакът е един единствен, като започнат да му свършват парите!
2
2
 
30
 
! Отговори
АкоНякойСеДържиТака преди 7 години
с жена, тя трябва или да е л.у.д.а, или пък да е съвсем младо, наивно девойче (13-15 г), за да си губи времето с него. Девойчето узрява и му идва ума в главата, но тежко и горко на жените, които поради глупост обичат някакъв измислен от тях човек и не виждат какво представлява той всъщност. Защото е редно, ако мъжът е почтен и не е лигав, себичен женчо, да каже в прав текст на жената, която е влюбена в него, че няма никакъв шанс да я обикне.Влюбеният мъж също не бива да си губи времето залуду.
1
9
 
28
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Малина. Има една песен, Само ме обичай... Тя казва всичко... Когато Обичаш дадено същество трепериш над него.... И гледаш да не падне и косъм от главата му . Защото го боготвориш. Това е Обич... Пожелавам на всички да я имат и споделят с любимия човек до себе си....