"Horse boarding"... или да караш сноуборд, теглен от кон

Зимата и новите екстремни спортове в замръзнала Русия
18 яну 2017 15:20,
5
"Horse boarding"... или да караш сноуборд, теглен от кон
Снимка: кадър Youtube

Любители на екстремните преживявания от Челябинска област решиха да пробват как се кара сноуборд, теглен от кон. Така те създадоха нов спорт - "horse boarding".

"Искаме винаги нещо ново. Това е като наркотик. Пробваш едно, а после ти се иска повече и повече. В близост нямаме планини, не можем да увеличим склона. Но силата на тягата - можем. Нито автомобил, нито мотоциклет или снегоход могат да направят това. Техниката не може да се движи там, където могат конете", твърди сноубордистът Александър Пряжкин.

Макар и да изглежда доста атрактивно и вълнуващо, този спорт не е за всеки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Сноуборда е супер... преди 7 години
Това забавление е супер...но не е руско изобретение-факт! Всичко започва от Швеция и Финландия,където в началото пробват с кучешки впряг-но не се получава...и след това започват с коне.И аз бих искал да имаме у нас такава възможност за сноуборд-готино е...Браво на руснаците,щом имат такива забавления...
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-хубаво е ако в ролята на коня е някой евроатлантик. Ихуууу, шибай коня, Лазаре.
2
2
 
1
 
! Отговори
СС преди 7 години
Едно време във всеки руски филм не можеше да няма влак и кон. Тука гледам - с коня са се справили. Остава да пробват и с влак :)
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобретателни са горките руски 'хора' - може да са голи, боси и бедни, но за сметка на това изобретателни.Горките животинки, за тях няма препарати за вана с перорална употреба..