Кога връзката ви е сигурна

10 знака, че нещата между вас са бетон
23 яну 2017 23:00, Теодора Драгоева
11
Кога връзката ви е сигурна
Снимка: outnow.ch

Има някои категорични знаци, които са характерни за една наистина стабилна романтична връзка. Сред тях са взаимно доверие и съпричастност, зачитане на личното пространство на партньора, работата в екип с половинката, даването на взаимен кураж и т.н.

Ако се чудите дали отношенията ви с вашия любим са "бронирани" срещу изпитанията на времето, следете връзката си за следните издайнически признаци:

1. Взаимното доверие

Ако между вас с партньора ви наистина има взаимно доверие, то едва ли някога ще се сблъскате с въпроси за изневяра, измяна, скандали свързани с недоверие и недомлъвки. Това са едни от основните предизвикателства в отношенията на двойките. Не е преувеличено да се каже, че добрата комуникация и доверието са в основата на процъфтяващата романтична връзка.

2. Зачитане на личния живот на другия

Много е важно дори да знаете паролите на половинката си, да не му/ѝ четете лични съобщения, електронната поща, есемесите и т.н., без разрешение. Още по-малко да подслушвате частните му/ѝ телефонни разговори. Да ограничавате времето му/ѝ за лични хобита, социални дейности и интереси, да го ревнувате от приятелите и членове на семейството му/ѝ и др.

Вижте останалите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: знацивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При най-малкия проблем се карат. След това не търси методи да се изяснят. Какво повече желае!? Действията са показател колко държиш на тази жена. Сами си го правят.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
М а й м у н а т а. Е отчаяно влюбен мъж!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** е отчаяно влюбен мъж, който е изгубил жената на сърцето си. Много му липсва, тази жена!
5
0
 
0
 
! Отговори
SeveN преди 7 години
Гарантирана*
4
0
 
3
 
! Отговори
SeveN преди 7 години
Едидинственото сигурно нещо на този свят е смъртта. Харантирана ни е още от самото раждане на 100%.
3
0
 
5
 
! Отговори
?! преди 7 години
Пет коментара и още никой не е споменал колко са важни парите за стабилността на една връзка. Тогава да ви го кажа, много по-безгрижно се живее ако имате пари и апартамента/къщата ви не е за основен ремонт.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скарайте се! Ако докрая н деня, намери начин да се сдобри с вас, да без вас не може. Да, сигурно е че желае да бъде с вас. Останалото са подробности.
1
0
 
0
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Незнаеш колко много си приличаме.... Прочитайки вашият коментар... Мисля че аз съм го писал... А не съм.... Май ще се окажете Жена.... А аз през цялото време си мислех че сте обратен.... Ако сте жена.... Моля за извинение!!!....