Константина Живова среща столични ученици с евродепутата Ева Майдел

Водещата на предаването "Днес" по Bulgaria ON AIR и инициативата "Пътят на смелите"
Обновена: 26 яну 2017 16:51 | 26 яну 2017 16:51, Екип на Dnes.bg
3
Константина Живова среща столични ученици с евродепутата Ева Майдел
Снимка: Личех архив

Тв водещата Константина Живова и евродепутатката Ева Паунова ще се срещнат с ученици от 49-то ОУ "Бенито Хуарес" като част от инициативата "Пътят на смелите".

Инициативата е своеобразна форма на мотивационна среща с участието на популярни лица от българския шоубизнес с деца и младежи от различни градове в страната.

Основната идея и цел на форума е да докосне и срещне младите с техните идоли, като децата и младежите ще имат възможност за пряк разговор и дискусия, в който да разкажат за своите мечти и най-вече да разберат, как една известна личност е успяла да постигне.

Своят успех пред български ученици разкават популярни личности като Христо Мутафчиев, кметът на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова, Мария Илиева, Орлин Павлов, Александър Сано.

Срещите се провеждат в цялата страна и мотивират децата да повярват в себе си.

За Ева Паунова международната политика винаги е била нейна страст. Интересът към историята и политиката я мотивират да бъде сред първите участници в Европейския младежки парламент. Тя следва международни отношения и бизнесадминистрация в Американския университет "Джон Кабот" в Рим, а впоследствие специализира в "Харвард" в САЩ. Става президент на студентското правителство в университета в Рим, както и един от първите представители на България в "Модел Обединени нации" – най-разпространената студентска академична международна проява в света.

Днес тя е един от успешните евродепутати за България. За да разкаже за своя път на смелите тя става част от инициативата "Пътят на смелите".


Срещата с нея ще се състои заедно с учениците на 49-то ОУ "Бенито Хуарес" на 27 януари от 13:30 часа. Събитието ще бъде в Актовата зала на училището.

Заповядайте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да я запознаят с голия директор, да почерпи и тя от нашия челен опит.