Какви мъже харесват жените (1 част)

Парите и визията не са единствените неща, които привличат нежния пол!
4 фев 2017 19:42, Екип на Tialoto.bg
63
Какви мъже харесват жените (1 част)
Снимка: Reuters

Науката е нещо невероятно. Тя създава роботи, лекарства, органи и други уникални открития, които повлияват не само здравето, а и външния вид. Какво може да научите от учените за съблазняването на една жена? Не е нужно да сте велик пластичен хирург, за да ѝ се харесате. Вместо това използвайте следните стратегии, които ще ви превърнат в Принц Чаровен в нейните очи:

1. Пътувайте с антураж

Проучване на университета в Сан Диего показва, че мъжете които се движат в компания, са по-интересни за дамите. Това се нарича "ефект на мажоретките" – човек изглежда по-привлекателен в група, тъй като подсъзнателно дамите оценяват средната визия на групата и дори един по-малко атрактивен мъж може да изглежда по-секси, вкаран в общата картинка.

2. Сприятелете се с бебе

Според скорошно френско изследване, жените намират по-секси мъже, които демонстрират мило отношение към малки деца и бебета. Те приемат това като знак, че мъжът е готов да бъде татко, което определено го прави доста по-привлекателен и надежден за сериозна връзка, твърдят учените.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: мъжеженивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
До Анон преди 7 години
Комантарите 22, 30, 34, 37, 39, 42, 51, 53, 57 са мои:-) жена съм:)Спрямо на въпроса ми, на който сте отговорили ще ви повярвам :), то това е нормалното:-)
50
0
 
0
 
! Отговори
към статията преди 7 години
Има нещо вярно
49
0
 
2
 
! Отговори
Анон преди 7 години
т.н. имах предвид
48
0
 
2
 
! Отговори
Анон преди 7 години
До 57Според мен очакват да е красива,верна,да създава добри емоции(както и мъжа),тоест да се смеят и веселят,да бъде добре възпитана и да може сама да се издържа (както и мъжа). Други подробности са вече индивидуални изисквания(например дали е с руса или кестенява коса и т.х.). Вие мъж или жена сте?
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А мъжете какви мъже харесват ;)
46
0
 
4
 
! Отговори
До Анон преди 7 години
Понеже ти защитих правописните грешки :-) Би ли ми обяснил пък ти, попринцип мъжете какво очакват от една жена? :-)
45
1
 
4
 
! Отговори
До :) от Анон преди 7 години
Всеки допуска понякога грешки в писането, особено когато пише бързо! "до :) от 23" много добре го е обобщил! Също така, няма никакви големи претенции...това просто показва твърдението ми, че жените все искат да им се угажда без да се съобразяват с мъжете :)
44
1
 
9
 
! Отговори
ПРОСТО НЕВЕРОЯТНО преди 7 години
Е , случва се да има и жени които да обичат мъже . . . То за това е статията , защото такивата жени са голяма рядкост ! ! Препоръчвам да посетите съдилищата и адвокатите за да се уверите колко и как жените обичат мъжете и семейството .
43
1
 
4
 
! Отговори
еххххххх преди 7 години
Всеки гледа (мекото на франзелата);)
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже има разместване на коментари, коментара ми на 51 ще е вечеДо :) от 22
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
kakvi sas pari kvi :D
40
1
 
3
 
! Отговори
До :) от 23 преди 7 години
"Симптоматичните грешки не са от бързането, те говорят за доста ниско ниво на грамотност и на самокритичност."Симптоматичните грешки се допускат точно пък от бързането! Допускат се, не поради причината, че човек не знае как се пише самата дума. Отделно, че "грамотността" е израз, който обхваща, не само правописните грешки в граматиката. Срещала съм хора, които са с образование, но пък с голям академичен недостик спрямо професията им и общатата култура:-) и това е един вид неграмотност!
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук някой си признава нееднократно, че иска да му завиждат. Ако оставим настрана, че е проява на типично детско поведение , полезно е да знае - нездравословно е за самия него. Вярвате или не - много уроки вървят по хората, съвсем непринудено, често и не умишлено. Също : собствената мисъл действа и като бумеранг. По-добре без илюзии, че сте изключение от природните закони и явления. По природа не случайно женските екземпляри са невзрачни - трябва да оцелеят. Мъжките да си умират млади.
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тука се вика - мяу. може и - бау. който не издържа, може и - бау-бау.
37
1
 
4
 
! Отговори
До Стивън: преди 7 години
От завист. Както Йуда е предал Христос и Салиери е ненавиждал Моцарт. Друг какво да обясня?:)
36
2
 
3
 
! Отговори
Стивън преди 7 години
Обясни ни и защо Мирчев искаше да те убие.:)
35
5
 
4
 
! Отговори
:) преди 7 години
Да, по темата....:) Ненавиждам неграмотни мъже с големи претенции.:) Симптоматичните грешки не са от бързането, те говорят за доста ниско ниво на грамотност и на самокритичност. Така по темата ли е? Или да обясня защо на садистите им е приятно да обиждат жените, които ги "вълнуват"?
34
4
 
3
 
! Отговори
Анон преди 7 години
До Надя, И аз Ви пожелавам успех:-) До 41, съгласен съм с 43, че това не е час по Български, но разбирам и уважавам Вашето мнение. Мисля, че по-принцип е хубаво човек да може да пише грамотно, за това благодаря Ви че ми обърнахте вниманието към това. Аз пък да кажа, че се пише "които жени" (както Вие сте го написали) с И а не с Й (понеже е множествено число).
33
7
 
4
 
! Отговори
До :) преди 7 години
Ще ви отговоря вместо Анон, понеже и аз съм допуснала и допускам правописни грешки понякога, както може да допусне всеки човек. Не сме в час по български все пак! Тук всеки си пише мнението по темата, в такъв случай е важно да ти се разбере смисъла на изречението! Ако имаш да кажеш нещо по темата, заповядай, ако не, не се занимавай с дребни работи!
32
3
 
3
 
! Отговори
:) преди 7 години
И, Анон, да се научиш да учленяваш правилно, пич!:)))) Може да ти потрябва в другиЯ (не в другиЯТ) живот.:))))