Как да съхраним любовта през годините

Сексоложката Трейси Кокс съветва
12 фев 2017 18:30,
4
Как да съхраним любовта през годините
Снимка: Reuters

След края на вълнуващото начало на връзката, идва друг етап. Мнозина си мислят, че тогава любовта избледнява, но това не винаги е така, просто фокусът и приоритетите се изместват. Не бива да забравяме да си обръщаме внимание един на друг. За тази цел известната сексоложка Трейси Кокс предлага полезни съвети, с чиято помощ можем да запазим любовта жива...

Шестата година

Подобно на четвъртата и петата година от връзката, тук отново е важно да се впускаме в иновативни и вълнуващи изживявания. Състезателните игри например провокират флирт и повишават адреналина.

Бихме могли да се запишем на нещо, което и двамата не сме практикували никога, като спорт например. Можем да върнем страстта обратно, като си направим секси фотосесия заедно, за да имаме нагледно доказателство колко добре изглеждаме като двойка.

Седмата година

Няма такова нещо като "кръшкане през седмата година“. Идеята, според която хората са склонни да изневеряват след седем години брачен живот, идва от филм, с участието на Мерилин Монро.

Това обаче е периодът, в който двойките с деца са напрегнати в най-голяма степен от оглеждането на децата, като резултатът е силно раздразнение. Това, от което се нуждаем, е "изненадващ" подарък – нещо, което да ни разсее от ежедневието и да ни върне назад във времето, когато сме правили специални неща един за друг.

Затова нека планираме изненадващ ден или уикенд, като може да отидем и на кратка екскурзия на романтична дестинация или просто да излезем на вечеря в изискан хотел и да пийнем коктейл в бар след това.

Вижте за останалите години в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: връзкаТрейси Кокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Пак ще кажа. Малина има една песен- Само ме обичай... чуйте я... И ако разберете..??? Евала.
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе колкото и да си бъркате по дупките, идва един момент в които нещата отшумяват от самосебе си и секса вече се прави по задължение! Важното е поне уважението към човека да го има!
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Sdraveto s parite se vodat sa raka jadeych ka4estveno piesch ka4estveni neschte hodisch na simna latna vakanzia hofi6 na med masaji fitnes i dobri dr isledvasch se 1 2 pati v g sa tova trabva para obi4ta savisi ot higienata na vseki kakto pri seksa taka i bitovota kultura kapane ne parfumi