Ето ги и особняците сред зодиите: Риби

Те са нежни и чувствителни, но и много трудни за разбиране
19 фев 2017 19:09, Теодора Драгоева
6
Ето ги и особняците сред зодиите: Риби
Риана е родена в първия ден на зодия Риби - 20 февруари; Снимка: gettyimages.com

Хората от зодия Риби имат хиляди прекрасни качества като богато въображение, силна интуиция, творческа нагласа, нежност, добро сърце, грижовност към близките и т. н. Те обаче притежават и доста противоречиви характеристики, които са им спечелили репутацията на трудни и особени хора.

Те са склонни да крият мислите и чувствата си от света, поддават се на депресивни състояния, често живеят извън реалността и редовно се чувстват неразбрани от хората около себе си.

Има много какво да научите от личностите от този зодиакален знак и все пак те си остават доста сложни за декодиране натури.

Ето защо:

1. Те таят твърде много емоции вътре в себе си

Рибите копнеят за това хората около тях да ги разбират правилно, но в същото време рядко намират точните думи, за да изразят чувствата или нуждите си. Те прекарват твърде много време в мисли, но в крайна сметка рядко ги изразяват. Отнасяйте се с любов, уважение и разбиране към тези хора, иначе рискувате те да се отчуждят от вас и да потърсят утеха в своите въображение и фантазии.

2. Рибите обичат да бягат от реалността

Хората от този знак сякаш стават незаинтересовани към съвременния свят, когато нещата станат твърде трудни за тях. Те не се справят добре с преодоляването на проблемите – това им е твърде изтощително. Често светът се движи по-бързо от тях и те не могат да влязат в крачка, а бягат в уюта на собствените си мисли. Хората от зодия Риби са много грижовни по природа и другите често се възползват от добротата им, а това дълбоко ги разочарова, а разочарованието може лесно да се превърне в депресия и/или в апатия.

3. Те се доверяват твърде лесно

Рибите са силно емоционални същества и лесно подаряват любовта си на хора, които не я заслужават. Те се влюбват бързо и често биват наранени. Опитват се да видят най-доброто у хората, но нещата обикновено така се подреждат, че те се сблъскват с най-лошите им страни. Рибите имат високи очаквания и стандарти във взаимоотношенията и любовта, но след като няколко пъти разбият сърцето им, тяхното търпение се изчерпва завинаги. Те просто не могат да забравят мъката.

Вижте още за зодия Риби в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: астрологиярибизодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
ася преди 7 години
До Анонименидиот си очевидно или попаднал на идотка
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшни глупости! Всеки си носи индивидуалността. От всяка зодия познавам противняци и готини хора.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Душата му скърби, когато е наранен. Изпитва задушаваща мъка, когато бива наранен. А именно да му разбият сърцето. Страда много. И много силно го боли душата. Много тежко го изживява.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете са добрички и мили. Жените са ад. С много тежък характер. Това е присъщо за жените. Лежи, мързелува чака подеяние все от няко и нещо. И яде все едно трупа запас за години напред. Не всички жени са такива. Еденици са които нямат нищо общо и са готини, като мъжа Риба.
2
13
 
7
 
! Отговори
Мъж-рибок преди 7 години
Мързелив, себичен, страхува се от конфликти и, когато усети, че се заформя такова нещо, дори да е по негова вина, той се измъква като мокра връв. В каквато и среда да се намира, най-доволен е, ако го обгрижват, а той да седи или лежи, похапвайки нещо вкусно.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
си разплетем чорапите.