5 знака, че гаджето ви кръшка. Как да го хванете?

Емоционалната изневяра понякога е по-лоша от физическата
21 фев 2017 14:43, Криси Табачка
18
5 знака, че гаджето ви кръшка. Как да го хванете?
Снимка: outnow.ch

Когато усетите значителни промени в поведението на гаджето ви, може да се окаже, че се налага да се справяте с доста сериозни проблеми.
 
Емоционалната изневяра понякога е по-лоша дори от физическата такава, а се оказва, че те са по-трудни за "хващане".
 
Ако вътрешното ви усещане ви "говори", че има сериозна причина за притеснение, ето няколко знака, които да ви потвърдят.
 
Представяме ви топ 5 на знаците, че той ви изневерява.
 
1. Сексът ви се е променил драстично
 
Когато човек има втора връзка паралелно с първата, сексът е първото, което страда. Единият вариант е драстично да се увеличи, другият – драстично да намалее. Можете да разпознаете промяната и по начина, по който прави секс с теб.
 
2. Той изглежда разсеян или дистанциран
 
Ако мъжът до вас получава емоционална подкрепа от друга, отношението му към вас ще се промени. Вече няма да споделя проблемите си, няма да ви разказва с подробности деня... просто защото го е разказал вече на друга.
 
3. Отношението му се е променило
 
Към това, че е дистанциран може да се добави и промяна в отношението му. Критикува ви повече, присмива се на избора ви от филм до дреха и неглижира цялото ви съществуване. Това е особено опасна територия, защото е доказателство, че сте го "изпуснали".

Останалите знаци можете да прочетете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали се сещате, че е наясно с изневярата. Признаци, че знае са:-не ви търси-не се интересува от вас-излиза с който си пожелае -за нея не съществувате, повече от очевидно.
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените повече рога да слагат. Така ще са в пълна хармония със себе си и благоверния.
13
2
 
2
 
! Отговори
Капитан Салам преди 7 години
Абе кой ги списва тези щуротии? По принцип ме боли щепсела за *** и техните размисли, страсти и чувства-аз си изневерявам и рута чужди свлачища за кеф...Ама това не го правят само мъжете, както авторката иска да ни убеди-дори повечето жени трошат чужди пръчки.А като не искате да ви изневеряват-жените да си вземат по една гега на батерии, а мъжете по една надуваема Ана Роса(като на Хладен Ум) и те така ще спите спокоини и щастливи.Тази статия, освен за кодош в коментарите за друго не става.
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изневярата си е чисто убийство, спрямо другия партньор. В момента в който изневерите, признаете изневярата или бивате хванати убивате партньорката си. Последствия:-тежка емоционална загуба-тежка физическа -страшен удар върху психиката на партньорката-емоционални поражения(радини вълнения) -сърдечни изменения-не радост, мъка, скръб, болка, покруса.
11
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стрували си няколко часа емоционална изневяра, физическа? Трябва да се върнете във времето, когато сте се влюбили в този човек, и да се вслушате в сърцето си дали все още таите подобни чувства.
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В недумение изпадате, като започне другата да ви говори за неща, които знете само ти и гаджето. Смаяни от това от къде се познават, покрусени и на всичкото отгоре и ужасно близки. Разбирате всички негови странности по отношение на вас. Спирате да се виждате с него. И другата спира да ви говори, защоти просто сте прекъснали нишката. Разбирате поведението му спрямо вас и желаянието да прекратите връзката, просто така. Лошо изиграни карти. Не си подценявайте жените.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още ли го търпите такъв, какъвто го описва по-горе Криси Табачка?Ако наистина го търпите още, значи имате нужда от помощта на психиатър.
8
4
 
5
 
! Отговори
Една Жена преди 7 години
"Емоционалната изневяра е по-лоша от физическата" казва авторката и продължава с "той е виновен":) Една жена е много по-вероятно да "изневери емоциноално"(каквото и да значи това), отколкото мъж. Мъжете са по-директни в това отношение. А от статията излиза едва ли не, че само мъжете изневеряват, да да, ама не. Иначе статияата става за чешене на еазиците, чакам "бисерите" под нея. А и мъже: ние ви обичаме, "фенминистките" да се гръмнат.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
т.е. ако изневеряваш само физически, всичко е ОК?уоркс фор ми
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой се занимва да го фаща. Той сам си каже и майчиното мляко. Нали се сещате, че в момента в който е наясно сте бита карта, извън нейния живот и планове оттук нататък.
5
2
 
19
 
! Отговори
Тео преди 7 години
Какви са тия глупости? Нокой не притежава никого. Като нещо куца - разбирате се като бели хора. Това не важи само за пубертетите, при тях е млако по-различно докато се осъзнаят. За зрелите хора изневярата просто няма смисъл. Какво печели човек? Лъже себе си и собственото си его. То е като един голям лайк на фейсбук, само че само той и любовницата знаят за него. Рано или късно, когато човек се наиграе, разбира, че играта винаги е една само играчите са други и си сяда на дупарата!
4
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жени, редовно слагайте рога на мъжа, но не наранявайте партньора. В женското сърце, винаги има място и за още двама мъже. То е необятна безгранична вселена. Мъжете да не се сърдят на жените, това е в женската природа.
3
3
 
16
 
! Отговори
Изаура преди 7 години
Ако гаджето Ви се казва Леонсио, значи е подлец...
2
4
 
10
 
! Отговори
Таню преди 7 години
Хванала, изпуснала, усетила... Като някъв парцaл, парче собственост или булонка на каишка... Какъв невероятен речник само!
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
М..да,всичко в нета и в телефона му е криптирано и с пароли и скача като ужилен ако вземеш да гледаш какво прави на екрана..