Близост след секса, как... Съвети от експерти

Кой казва, че трябва да се храним облечени?
22 фев 2017 23:00,
9
Близост след секса, как... Съвети от експерти
Снимка: архив, Reuters

Прегръдките и дългите разговори след секс са сред начините да засилим връзката с партньора си, но има и някои други неща, които бихме могли да правим и които не просто ще бъдат от полза за повишаване на интимността, но и ще продължим забавлението...

Да си направим масаж

Мнозина използват тази стъпка, за да инициират секс чрез релаксация и физическа интимност, но масажирането след любовните ласки може да засили връзката помежду ни дори още повече.

Тъй като очевидно не използваме масажа като средство да получим секс, това е чудесен начин да накараме партньора да се чувства обгрижван и обичан.

Има и бонус – масажът помага за синтеза на хормони, които ни приспиват и се потапяме в още по-дълбоко състояние на релаксация.

Да се нахраним (един друг)

Кой казва, че трябва да се храним облечени? Когато се храним един друг, докато сме голи в леглото, остава усещане за нестандартност и помага да достигнем друго ниво в интимността с партньора.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: интимностсексвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Близостта се определя от дебелината на портфейла. Другото е празни приказки!
6
0
 
6
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
"Сексът"... Желанието да дариш с Обич човека когото Обичаш и той теб... Е Свещено действие.... Обичайте се... Докосвайте се целувайте се говорете.... Дарете положителна енергия на партньора си. Много е важно. Дарете обич и ще ви се върне.... На всички го желая....
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сила да накараш човек да те обича и желае. Сила, която да накараш човек да се отделичо дотолкова, че да стане добър познат. Умението да ползваш думите и правилния подход прави чудеса.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпроса е да сте близки, а не далечни. Да сте преди всичко приятели, а не добри познати. Да изпитвате любов и обич по-между си, а не да храните топли чувства. Да приемете, че доверието е повече от чувството да повярваш. Да се крепите не само, при звездните моменти, защото има и прелом във взаимоотношенията, и не са хич розави. Както разговорите имат силата да сбижават хората, така ги и отделечават напълно един от друг. Зависи от отношението ви към другия партньор и подхода. Думите са сила.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва са много близки за да си говорят, след секс. Значи не са от вчера, а връзката им е от много време. Обикновено секс, дигат гащите и заминават. Да, но близките партньори си говорят, споделят по- между си, защото нямат тайни. Те не се срещат за да се лъжат,нараняват един друг, мамят, а за да им е хубаво. Това е силата на връзката им!Това е красивото във взаимоотношенията им.При едни еднодневки (връзка от скоро) отношения, какво да си кажат, не се познават много.Виждането им е секс и това е.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
hi
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че всяка нормална двойка прави след секс всички неща, изброени в статията, само относно четенето не знам колко хора го правят.Не ми е известно някои от моите познати да си четат един на друг след интимни ласки. Аз също не го практикувам.