Вижте любовния си хороскоп за 23 февруари

Какво ви очаква днес на интимния фронт?
Обновена: 23 фев 2017 09:47 | 23 фев 2017 09:30, Александър Попов
1
Вижте любовния си хороскоп за 23 февруари
Снимка: Reuters

Овен

Вашите желания и страст могат да доведат до необичайни ситуации, в които Ерос ще се изяви с неудържима сила. Родените през първата декада са длъжни да се избавят от високомерието си, да освободят място на нежността. Вечерта се очертава повече от приятна, днес вие сте самата съвършеност и всички погледи са вперени във вас.

Телец

Емоционален и позитивен ден за вас. С партньора ви сте в пълна хармония. Това важи особено за хората, които имат до себе си представител на зодия Рак. Звездите са настроени благосклонно към вас за вечерта и ви очаква безкраен купон. Тя ще бъде подходяща за флиртове и нови запознанства.

Близнаци

Днес се постарайте да отделите време само за себе си, да се съсредоточите върху всичко, което ви се случва в личния живот. Послушайте това, което ви говори сърцето. Ако сте родени в третата декада се замислете дали не трябва да увеличите срещите и запознанствата с нови хора. Трудности в секса ги очакват тези, които имат партньор Стрелец. Подходете към всички проблеми със спокойствие. Вечерта за вас ще бъде по-приятна ако премине в разговори на философски теми с приятели, отколкото в клубна обстановка.

Рак

Днес ще бъде проблем за вас да разпалите каквато и да е страст с партньора. Денят не е подходящ за романтични изненади, трябва да помислите дали не сте се отдали твърде много на задълженията в работата. Вечерта също не се очертава като запомняща се, най-добре си останете вкъщи в компанията на хубав филм.

Какво очаква останалите зодии вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари