Как да я направим щастлива?

Изпитани тактики за доволни жени
25 фев 2017 21:21, Криси Табачка
20
Как да я направим щастлива?
Снимка: outnow.ch

За всички вас, момчета, които се борите да направите приятелката си щастлива, вие сте попаднали на правилното място.
 
Ние сме тук, за да ви помогнем.
 
Ето няколко изпитани начини да направите приятелката си щастлива.
 
1. Приемете приятелката си такава, каквато е
 
Трябва да се примирите с емоциите на приятелката си, честите сълзи и постоянното натякване. Трябва да я приемате такава каквато е. Не се опитвайте да я промените, ако искате да я направите щастлива.
 
2. Проявявайте разбиране към нея
 
Доста е трудно да разберете какво се случва в съзнанието на едно момиче, но нищо не е невъзможно. Вложете усилия за да разберете какво прави вашата приятелка весела или тъжна. Подкрепяйте я, когато тя се нуждае най-много, а не ѝ четете лекции.
 
3. Засипвайте я с комплименти

 
Да, тя може да изгори първия тост, който е направила за вас, но оценете нейния опит. Нейната нова прическа може да не е толкова хубава, но все пак ѝ кажете, че сте я забелязали. Такива малки и значими комплименти със сигурност ще направят приятелката ви щастлива.
 
4. Изненадвайте я
 
Момичетата обичат изненади. Така че независимо дали става дума за вечеря навън или някакво бижу, не ѝ позволявайте да знае подробности, преди да всъщност да я изненадате. Изпращайте ѝ цветя, шоколадови бонбони и други подаръци отвреме навреме.
 

Останалите изпробвани и работещи начини прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един патилПрав си.Същото важи и с обратен знак.И най-свястната жена не би могла да направи щастлив мъж, който не е свестен. Може само да му направи живота удобен, но няма да получи същото от него, нито пък той ще я направи щастлива.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Перманентно нещастния мъж и този, който е животно с жена не е способен щастие да дарява.
13
2
 
7
 
! Отговори
Един патил преди 7 години
Като човек с опит ще ви кажа - ако сама не може да е щастлива, не можете да я направите такава ако ще и само на ръце да я носите. Усетите ли такава жена, не се хващайте с нея. Животът с такъв човек изисква страшно много усилия. А в моменти, когато вие имате нужда от подкрепа, няма да има кой да ви я даде, защото онова е свикнало само да взема и е убедено до мозъка на костите си, че вие сте там, "за да я правите щастлива". Не се правете на "спасители в ръжта" ако не можете цял живот да сте такива
12
2
 
0
 
! Отговори
от 14 преди 7 години
Цензура на д*у*х*А?:)))да ... тежко и горко на духа и развитието!
11
0
 
1
 
! Отговори
от 14 преди 7 години
По тия земи не е имало рицарски период и за разлика от късмета на Русия, все пак да бъде облагородена от френския дух и култура - България е правена всичко друго, но не и облагородявана.Който има поне мъничко, дори не точно ум, а просто някакви аналитични способности, едва ли би възразил срещу казаното по-горе. Възпитанието тук, няма нищо общо с възвишеното. Защо да се раждат ориентирани към духа и развитието индивиди и от кого, най-вече?
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чета коментарите и благославям Съдбата!Държа на принципите и след като установих,че единствения, който някога ме е интересувал като мъж и потенциален съпруг е жалка марионетка, не се забърках с други.Странно, че на тия географски ширини не се сещат, колко е важен "бонбонено-букетния" период за душата на бъдещото дете и за бъдещето на връзката.Всъщност ... защо да е странно? Я к'ва духовност пъпли наоколо!
9
3
 
3
 
! Отговори
Деса-Общата преди 7 години
До Манол КуртевБай Маноле, не си прав. Ти искаш хем *** в ***, хем душата в рая. Е, много искаш бай Маноле. Ще се блъскаш до като ти дойде акъла в главата.
8
6
 
12
 
! Отговори
Манол Куртев преди 7 години
В много сайтове съм чел, какво да направим ние мъжете, че жената да е щастлива, да получи оргазъм, къде била G-точката и и т.н. Никъде не са дават съвети какво трябва жената да направи за да е щастлив мъжа. Жените си мислят, че като ни полегнат това е достатъчно. Те не отчитат хамалогията която вършим, блъскаме се като *** за няма нищо в очакване да стигнем дъното. Няма дъно приятели. Колкото и да се трепите все тая, жената винаги ще кръшне, така е кодирано подсъзнанието и.
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мъжа работа до припадък. Да няма много време да поглежда в страни и да не хленчи, че е без пари.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една причина мъжа да бъде щастлив и принос за това да има жената. От къде на къде.. това, вече не е модерно.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подбудите към лицемерие, спрямо партньорката не е ок., за взаимоотношенията. Не ви харесва с тази коса "да не ми харесваш, така". "Не ти стоят хубаво, дънките". Защо трябва сте лицемерни. Едва ли, ако разбере ще бъде много щастлива от факта, че сте фалш. Не може, така да си плащате за спокойствието да избегнете, скандала и сръдните.Със същия успех вече не я обичате, като преди, но ще казвате че я обичате. И защо трябва да живее в заблуда и лъжа? Страно схващане за щастие.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На жената приятеля и да праща цветя и бонбони и таз, добра. Съвсем ще я втасаме.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки мъж е щастлив, когато жената до него готви вкусно. Но за да се научи да готви, трябва още докато е малка да стои до майка си, за да се научи. Но сега майката се прибира по нощите, кога ще я чака дъщерята да се учи. Като и тя е по улиците.
2
5
 
7
 
! Отговори
??? преди 7 години
*** това не го интересува.Криси Табачка сигурно е ползвала материали от чуждия печат, с препоръки, предназначени за друга нация.
1
11
 
9
 
! Отговори
Путин преди 7 години
Бийте я най много веднъж годишно! Ако я обичате не я бийте всеки ден ми веднъж годишно ама как си требе!