Кои са най-лъжливите мъже според зодията?

Зодиакалните знаци издават повече, отколкото си мислим
1 мар 2017 22:10, Криси Табачка
31
Кои са най-лъжливите мъже според зодията?
Снимка: outnow.ch

Никой не обича лъжи, особено ако излизат от устата на силната ни половинка.
 
Едни отношения, дори и най-перфектните, могат да бъдат провалени от едно малко скриване на истината и променяне на фактите.
 
За съжаление, има някои мъже, които просто са си такива. Знаем, че зодиите имат огромно влияние върху характера, но, оказва се, и върху лъжите.
 
Днес ще ви представим най-големите лъжци сред мъжете според зодията им.
 
Ето кои са те.
 
1-во място: Близнаци
 
Мъжете Близнаци са „най-хлъзгави“ представители на силния пол в зодиака. Жените просто не трябва да вярват в думите им прекалено много, защото все някога ще се разочароват. Те са много словоохотливи и забавни, но някак успяват да заблудят и подведат дамите относно своите скрити тайни. В същото време тези мъже са склонни да разпространяват чуждите тайни и дори да ги „украсяват“.

Кои са останалите лъжци според зодиакалните знаци - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: зодиилъжи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
Живеем в динамичен свят, обстоятелствата се променят. Ако не лъжеш няма как да си честен.
18
2
 
0
 
! Отговори
знания преди 7 години
Който е учил поне малко астрономия, му е пределно ясно, че зодията няма никакво значение. Нощното небе е било съвсем различно преди хиляди години, ще бъде различно след хиляди години. Звездите не са вечни.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
17 политиците ни има точно 3 - *** близнаци по известни - Царя - на 16 юни, Бойко Борисов -на 13 юни и Румен Радев - пак беше юни но забравих на кой. май на 11?Все хора със силно его. Борисов и Царя бяха типични близнаци - непостоянни в решенията си.
16
0
 
0
 
! Отговори
Зодията преди 7 години
на Петър най-много лъже, за това и площада в града където работи го наименоваха"Лъжец Петър"
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не врявам в зодии, оказав се че може двама души да са родени в една година, един месец, един ден, един час и за едина минута разлика, а да са съвсем различни характери, според трансцедента. Да, има някакво значение, но за всеки е строго индивидуално и ти трябав индивидуален хороскоп, а тук ги пускат на конвейнер една зодия за два-три милиона. Аз например съм близнак и въобще не отговорям на написаното, баащ ми е близнак, отговорял е, но се е промени във времето....
14
1
 
5
 
! Отговори
дрън преди 7 години
Аз затова не вярвам на зодии, даже не знам каква зодия съм, все ми е едно. Познавам патологични лъжци родени през цялата година, така че как да повярвам на някакви измислени неща, наречени зодии.
13
0
 
8
 
! Отговори
да да преди 7 години
така ли, искате да кажете, че политиците ни до един са зодия близнаци ли ?
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как не я схрускал за закуска.
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ядосах се един ден!!! Събрах всичките и парцали, закупени с моите пари от нощните смени, докато тя въртеше *** по дискотеките и ги раздадох. Изгоних я! Тя ме върна свеълинни години назад с парите. Заминах на рейс. В чужбина Гвинея, Малта. Дистинации. Добри пари, докато си стъпя на краката.И си възвърна стандарта на живот. Една неудачна жена е в състояние да те разори, разболее и отекчи от живота свой.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Избрах нея но теглих майна на собствената си майка Господ да ме прости! И така няколко години. От притеснения вечни се разболях от ватилиго. Останх без работа и тази жена лъв трябваше да ме издържа. Всеки ден ми брои храната и ме държи без пари. Ако не съм доволен да ходя майка ми да ме нахрани. А аз я храних и обличах, през всичките тези години. Ето "благодарноста и" от това. Не ме гледай какво ти говоря, гледай ме какво правя. Както са казали хората. Действията на един човек, спрямо друг.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето имах жена Лъв. Привидно мило и добро момиче. Взех я. Като съм нощна тя дискотеки, пиянски истории. Прибирам се тя се прави на хрисима. Започнах да разбирам, че ми спи с приятелите, колегите. Един ден, майка ми ми каза:"Синко, тази жена те излага и петни името ти". За две чиний хаби веро за цял полк. Ще те разори. Не е къщовница. Не е за брак. Тя е за маса и купон. Но, живота не е купон има преломни моменти в него, трябва да е с теб. Не е борбена ще патиш. Тази жена не е за теб!
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто, като те чета не знам, колко си жената Лъв. Но за мен си "лъжем да те мажем". Чета, че си с много голямо его Аз-ът. Алчна си. Алчноста и егото са в противовес с честните и добри намерения. Реално си, ако свалиш маската недоволна, злобна,завистлива, конфликтна изтерзана жена.
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този път не познахте - Ракът е може би първи в класацията по лъжи! Чаровни, но лъжат както децата - за да им е комфортно. Всъщност лъжат и сами си вярват, понеже постоянно живеят в някакъв паралелен въображаем свят.. А лъвовете - не, наистина не са такива лъжци. Съдя по себе си, макар че съм жена Лъв - трудно ми е да лъжа, понякога дори да знам, че ще си навлека неприятности, пак казвам истината, просто защото много държа на честността в отношенията.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете от зодия ББ са най лъжливи и крадливи. Това е глобална герберастка зодия по банкянски календар.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рибата, като е впечатлен е неудържим. Не е в състояние да подтиска, чувства и емоции. Особенно, ако е влюбен до уши. Близнака , обича си жените по природа.
4
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Овена е кротък домошар, държи на половинката и семейството. За разлика от лъжливия Козирог и Водолей.
3
4
 
15
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Не е така.Най-лъжлива е зодия комунист, защото те всички отдавна са демократи.
2
1
 
14
 
! Отговори
Някой преди 7 години
А жените от зодия Овен са същите както мъжете от същата зодия,нямат никаква разлика едно към едно са.
1
2
 
4
 
! Отговори
Не винаги съвпада преди 7 години
Познавам един изключително чаровен мъж от зодията "Близнак" Според мен, той не лъже, много е прям. Чаровник по манталитет, красавец и мъжкар по характер.Познавам и двама "Риби". Много са различни. Единият е хубавец, но е мързелив и, послъгвайки, се изплъзва точна като рибка, когато не му се иска да направи нещо. Другият "Риби" е скромно момче, не си е служил с лъжи, придържа се към принципа "Право куме, в очите!"