Знаците, че той ще се върне при бившата

Топ 5 на признаците, за които трябва да следим
Обновена: 5 мар 2017 19:29 | 5 мар 2017 19:12, Криси Табачка
22
Знаците, че той ще се върне при бившата
Снимка: outnow.ch

Връзките не са никак лесна работа нито за създаване, нито за поддържане.
 
Обикновено най-големият страх и често сбъднат кошмар е да имаме нов приятел, всичко да бъде перфектно и в един прекрасен ден той да се върне... при бившата си.
 
Кои са знаците, по които можем да се досетим за такова развитие на отношенията в зародиш?
 
Ето 5 от тях:
 
1. Той говори за бившата си
 
Винаги е някак неудобно, когато мъжът, с когото излизате, започне да говори за своята предишна любов. Не е проблем, ако той разказва за миналото си или ако вие се интересувате и задавате въпроси. Притеснително е, когато той някак все успява да намеси името й в почти всеки разговор и тема. Това означава, че той все още мисли за нея, макар да е с вас.
 
2. Все още поддържат комуникация

 
Когато двама души се разделят, те трябва да поемат по различни пътища. В началото дори умишлено избягват комуникация, просто защото всичко е много неловко. Нормално е мъжът да се чува с бившата си, ако имат да разделят някакви важни неща (в случай, че са живели заедно и много от нещата им са общи). Във всички случаи е притеснително, ако той поддържа комуникация с бившата си без конкретно обяснение.

Останалите причини можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: връзкагаджебивша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обича я до полуда, но от инат не и се извини за нанесаната обида.!!! Беше съкрушена, едвам се съвзе. Тя си хвана друг. С него ще се занимва. Интелигентно , възпитано момче.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако връзката е изчерпана в нея е имало много любов, обич е имало в страст, разбиране. Остават приятели. Ако пречупват насила чувства потъпкават любов, обич. Тази болка се превръща в презрение, огорчение омраза, ненавист. Връзките с даден чове, трябва да се консумират напълно до тяхното изчерпване. Тогава хората остават хора и човешките взаимоотношения се запазват напълно. Заражда се приятелство.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо по страшно от това една жена да ви намрази!!! . Правете си сметката да не ви излезе крива в даден момент. Връщане назад няма! Прошка няма и втори шанс не се дава.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога мама се омъжваш да му видиш семката мама. Ако он е като баща си коце мама, няма мама как да бъде домошар. Се ще му се ще мама нова гаца да за любва. И кога му мама презрее ще се хваща за нова мама.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След любовта има 2 варианта:1) тя става на омраза и неприязън. Това е в случаите когато любовта им не е могла да порасне, да се разгори и да изстине.2) остава като приятелство. Това става когато дълги години сте се обичали, но вече и двамата знаете че любовта я няма. Тогава има дружба, защото любовта е горяла пълноценно
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бронята, меча хвърляш ръкавица и сам война е войн.! До края на дните ви си правете война. Ако щете съберете противотанкова пехота и се разделете на два лагера. Бой по каската с манерката. Утепайте се за благото отпреди 5 години. Поръчайте камиони ЗИЛ при преместване моето си е мое. Дрехи през балкона и посуда не се приемат. Замърсявате Околната среда! Кой ще чисти родината, след вас!? Спечели войната, но не и битката в съда. Кой ще плаща дяволъка!?
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Драги ми разбивачи на женски сърца! Не се величайте!!! Нищо велико. Предвид, колко е огромно женското сърце и е способно да обича двама мъже с еднаква по един и същи начин и сила. Да разбиеш на къшчета лед, толкова необятна нежна вселена. Като женското сърце си сърцеразбивач. И как се лепи и събира?! Това да не вие бутилка от шшшвееепссс! Мъже!!!
11
0
 
8
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Зависи си изцяло от нея,ако е истинска НЕ???
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добри познати.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той се връща, а тя..., тя ще го приеме ли, след като и е разбил сърцето веднъж.
8
0
 
16
 
! Отговори
До 7 преди 7 години
Има ли предателство за приятелство забрави.Никой истински човек не иска да има приятели които са го предали.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обоснови се! Защо. Не мога да приема. Вече няма любов има приятелство. Да! В началото не могат да се понасят и виждат, след като се разделят. Винаги има наранени, огорчени. Но времето е показател за отношенията вбъдеще. Минава, това огорчение както е отминала любовта и обичта. Минава и болката от предателство и унижението. Минава, дори презрението. Остават добрите маниери и човешкото отношение, след време.
6
3
 
18
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Където е имало любов приятелство не може да има.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя е евтина п р о с т и т у т к а. Чичи си плаща и тя му кляка. За това се натиска и на мъжа ти. Но, има й в предвид, че е пълна с болести. Прави компания и те я хранят, купуват и парцали. Явно и тя е щастлива. Но ослюнчва високоплатежни чичковци.
4
0
 
4
 
! Отговори
споделил, че я е преди 7 години
видял от прозореца на сегашната си приятелка. Този човек явно й е казал и тя започнала да търси приятеля ми, цяла зима му предлагала да се срещнат, после се отказала.Моят приятел твърди, че нито веднъж не е приел поканите й.Аз предполагам, че се е амбицирала, след като е разбрала от чий прозорец я е видял той. Сигурно ме е видяла, когато е идвала при възрастния си приятел и е решила да провери дали може да си върне младото гадже. Не знам какво е станало с тази жена, при чичката виждам други.
3
0
 
4
 
! Отговори
Накратко преди 7 години
Срещу нас живееше разведен чичка, голям шеф. На балкона му виждахме млади жени, най-различни. Знаеше се, че сменя любовниците си като салфетки.Веднъж у нас беше на гости приятелят ми. Точно тогава на балкона на чичката излезе стройна жена, по-възрастна от нас, изглеждаше малко над 30 г. Моичкият се изненада,после ми призна, че за кратко е имал връзка с нея, била 7 г. по-възрастна от него.След време ми каза, че е споделил със свой близък, покрай когото се е запознал с онази, че я е видял от про
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво лошо има в това да са в добри отношения.
1
5
 
23
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Истинският мъж никога не се връща назад.Той е бил в ръцете на някоя жена,а тя го е изтървала.Нали знаете изпуснете питомното,а гонете дивото!