Защо никога да не се събираме с бивши гаджета?

7 причини, заради които трябва да продължим напред
12 мар 2017 20:44, Eкип на Teenproblem
22
Защо никога да не се събираме с бивши гаджета?
Снимка: outnow.ch

Понякога разделите са особено трудно нещо. Навяват спомени, не можем да спрем да мислим за бившия и изведнъж забравяме проблемите и в главата ни се прокрадва мисъл да простим.
 
Много често връзките, които приключат веднъж, трябва да останат в миналото, колкото и да е труден този процес.
 
Независимо дали сте сами и не ви харесва или не виждате как някой може да замени бившия, не трябва да се връщате назад.
 
Представяме ви 7 причини да НЕ се събирате с бившия!
 
1. Заслужавате повече
 
Очевидно бившият ти не е достатъчно добър за теб. Никога не се задоволявай с по-малко. Заслужаваш най-доброто, затова се цели на върха. Животът може да не е като приказка, но всеки един човек заслужава своя красив край.
 
2. И двамата все още имате проблеми

Разделите обикновено се появяват заради неразбирателство по нещо много фундаментално и основно като например семейство, характер, доверие, уважение, комуникация и така нататък. Много вероятно е тези неща все още да са проблемни. Ако не сте се справили с разрешаването им първия път, може би няма да можете нито във втория, нито в третия.

Останалите причини да НЕ се събирате с бивши - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: бившвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбирателството, между хората и две любящи същества е низ от компромиси. Но не е само да простиш, трябва и душата вътрешно да спре да боли и да мъчи. Най-трудно е не прошката за другиго, а борбата със самия вас. Да се излекува душата и да спре да боли иска, премирие, толеранс. Въздух, преглъщане, въздух, преглъщане. До напълното премахване на буцата(болка) която изяжда душата ви от болка и печал.Сърце, трудно се лекува, но времето е впомощ на всеки. И това, което му предстои.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При мен нещата бяха 6 , но докато чакаме да се дипломира ,аз отидох по чужбина и се оказа че тя нямаше смелост да тръгне по пътя който беше начертала , а просто се спусна по течението - на бързо я забаламоса някакъв и година по-късно си гледа детето и до там с полета й. И днес когато се засечем някъде , продължавам да виждам искрицата в очите й , фантазии разни , но ми се ще да е това което се крие зад уморения й поглед.
17
0
 
1
 
! Отговори
аа преди 7 години
раздялата е трудно нещо, чел съм че само времето помага. аз не знам, да чукна на дърво, макар че и при мен има проблеми.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютно Надя е права. Щом някой е бивш значи е имало сериозна причина за раздяла. Просто вече е забравена., но тя ще изникне пак с по голама сила.Хората не се прменят.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Независимо от причините. Когато е много тежко, най-добрия вариант е да се помирят. Все пак страдащия ще намери смисъл я собственото си съществуване. Няма да тъгува, толкова. Тъгата е тежко нещо. Мъчи!!!
14
4
 
12
 
! Отговори
Разбрахме преди 7 години
НАДЯ, от първият път. И все пак нещата са много-по цветни. Ако в даден период от живота ти не си пасваш с някого, не означава че след време когато и двамата виждате нещата по друг начин(т.е. Узрели сте) не можете да имате общо бъдеще. Но това са по редките случаи , повечето хора не се променят след раздяла и бе анализират грешките си. Лека вечер
13
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои изпадат в тежка депресия, след раздяла. Тогава разбират, колко са влюбени и колко много им липсва, тази жена/мъж. Тогава разбират, колко много обичат тази жена/мъж, всъщност.
12
1
 
13
 
! Отговори
До nadia преди 7 години
Наде бъркашМоже без да искаш да изпуснеш истинскоят човек,ако си се взел много на сериозно.Пиленцето един път каца на рамото.Помисли?
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои много силно обичат и са изключително привързани. Много тежко им е.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бобо, Представяш ли си тези къде са от 8 месеца, година какво им е.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
баюПо вероятно да не може да го понася, ако са от скоро.., като отношение връзка. Толкова е обидена, че не желае повече нищо с него. Дори не желае пътищата да им се пресичат! Явно го показва..., бяга от него не желае го вижда, да го чува.Това, какво е!?
8
5
 
12
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
Аз 3години се опитвам да я забравя ,ама не се получава.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 6:-)
6
1
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Това го правят истинските хора,според мен.Които не искат да имат нищо общо вече.
5
6
 
17
 
! Отговори
баю преди 7 години
ЗАЩОТО НЯМА ДА Е ТОВА КОЕТО Е БИЛО. ЩЕ ОСТАНЕТЕ РАЗОЧАРОВАНИ ОТ СРЕЩАТА СИ. В СПОМЕНИТЕ ВИ Е ОСТАНАЛ ДРУГ ЧОВЕК А НЕ ТОЗИ КОЙТО ВИЖДАТЕ В МОМЕНТА И ТОВА ЩЕ Е НАЙ ГОЛЯМОТО ВИ РАЗОЧАРОВАНИЕ. ЗАТОВА НИКОГА АМА НИКОГА НЕ СЕ СРЕЩАЙТЕ СЪС СТАРИ ГАДЖЕТА АКО СА МИНАЛИ НАД 10 ГОДИНИ. НАЙ ДОБРОТО Е ДА ВИ ОСТАНАТ СПОМЕНИТЕ ЗАЩОТО ТЕ СА НАЙ ХУБАВОТО НЕЩО КОЕТО ВИ Е ОСТАНАЛО ОТ МИНАЛОТО. ОТ СПОМЕНИТЕ ПО ХУБАВО НЯМА. ЗАПОМНЕТЕ!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито го вижда, нито го чува. Освен, това бяга от него, ако случайно някъде го види. Това, как ви се струва?
3
1
 
37
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Един човек щом ви е предал няма място в вашият живот повече!
2
1
 
3
 
! Отговори
Грешка! преди 7 години
Исках да напиша "хора", излезе "хоПа"! :)
1
2
 
21
 
! Отговори
Много хопа търсят преди 7 години
бившата/бившият, когато им домъчнее, когато имат нужда някой да ги изслуша или просто им се прави секс, а няма с кого.Не рядко получават съгласие за среща или другият/другата ги изслушва. Но много рядко от такъв повторен контакт се възражда трайна връзка.Много са и онези, които не искат да видят и да чуят бившия/бившата, защото са обидени или защото в живота им вече имат нова връзка. Или просто защото бившият/бившата е истински из_род и ще те нарани просто ей така, за кеф, с думи или с постъпка