Стресът е сред най-големите отрови... Как да се отпуснем?

Овен, Телец, Близнаци... Без стрес, според зодията
25 мар 2017 15:12,
7
Стресът е сред най-големите отрови... Как да се отпуснем?
Снимка: архив, Reuters

Стресът е сред най-големите отрови в съвремието ни и намирането на правилния начин за справяне с него е много важен както за психическото, така и за физическото здраве.

Астрологията също има отношение към преодоляването на напрежението. Всеки зодиакален знак има своя природа, затова е възможно един метод да направи чудеса сред едни и да няма същия ефект при други.

Астролози споделят най-добрите начини, с които да се справим със стреса според зодията ни.

Овен

Представителите на този зодиакален знак не обичат думата „не“ и могат да се стресират, когато се налага да чакат за дълги периоди от време и да бъдат забавяни.

Има два начина родените под този знак най-ефективно да се разтоварят – интензивна физическа активност и отдаването на пълна почивка.

Телец

Чувство на сигурност – дали става дума за любовния живот, финансите или друго, то е основна съставка за щастието на Телците. Когато са поставени в ситуация, в която не се чувстват комфортно, нивата на стреса при тях се повишават лавинообразно.

Всичко, което позволява на представителите на този знак да се свържат с тялото и сетивата си, им помага да се почувстват отново в безопасност. Това включва слушане на музика, масаж или да опитат нова и вкусна рецепта.

Близнаци

Родените под този зодиакален знак рядко имат моменти на застой. Техните календари обикновено се запълват доста бързо – по време на работа и в свободните часове.

За тях непрекъснатата стимулация е толкова необходима, колкото и кислородът. В един момент обаче се стига до ситуация, в която жонглират с прекалено много топки наведнъж.

Важно е Близнаците да не се претоварват и от време на време да се оттеглят от социалната сцена и да намалят темпото. Така се предпазват от стреса и напрежението.

Рак

Те са истински обезпокоени за хората около тях. Ако разберат, че някой от близките им има проблем, могат да се стресират в голяма степен. Това се случва и когато някой навлезе прекалено в личното им пространство.

Онова, което може да ги успокои най-добре, е спокойствие вкъщи в прегръдките на любимия човек или със семейството, както насладата от хубавата храна. Не бива да забравят обаче и да отделят време само за себе си.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: астрологиястресзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Handel преди 7 години
До Анонимен #5: Точно така. Експлоатацията да се намали, за запалтите да се увеличат. А мнай-добре всеки да отива на работа само един в месеца за да си вземе заплатата.
5
1
 
12
 
! Отговори
Handel преди 7 години
Аз най-хубаво си лекувам стреса на Канарските острови. Сега ще искам от здравната каса да ми плати разноските - нали е лечение все пак!
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ако се намали експлоатацията на човека от човека стресът ще изчезне, но тя се увеличава
3
5
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
като ми стане много стреса почвам да се качвам по-честичко на венериненият хълм и всичко е наред!... е, само жената като почне да протестира се налага да ползвам тия на колежките, комшииките, и тн.
2
2
 
9
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
АСТРОЛОГИЯ...ЗОДИИ....ДРЪН-ДРЪН.....КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ ДА ЗНАЕТЕ ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ....
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дрън дрън астрология фантазиология !