Да преборим стреса, според зодията (II част)

Везни, Стрелец... Как можем да се отпуснем?
26 мар 2017 15:23,
7
Да преборим стреса, според зодията (II част)
Снимка: архив, Reuters

Везни

Тъй като Везните искат да угодят на всички, често падат в капана да правят прекалено много обещания към много хора и постоянно разкъсват вниманието си на много места, което отнема спокойствието им.

Когато Везните загубят равновесието си, обграждането с красота, в каквато и да е форма, може да им помогне да преодолеят стреса и да възстановят хармонията.

Скорпион

Родените под този знак са склонни към обсесивно поведение. Щом някоя натрапчива мисъл се промъкне в главата им, е почти невъзможно за тях да се отърват от нея.

Най-добрият начин Скорпионите да успокоят ума си е като се поглезят. Приятен уикенд, масаж и всичко друго, което осигурява усещането за комфорт и безопасност. Сексът също върши чудесна работа.

Стрелец

Тези мечтатели винаги са готови за приключение и търсят нови места, но понякога техният дух може да ги доведе до изтощение. Стрелците поемат много отговорности и ангажименти.

Пътуването и бягството от ежедневието са най-добрите начини родените под този знак да нахранят душата си. Дори и само промяната на средата може да бъде достатъчна.

Козирог

Думата, която най-точно описва Козирозите, е „работохолик“. Те дишат с отговорностите.
За да си починат добре, за тях е важно да се отдалечат от ежедневието си. Добре е да се свържат с телата си и от време на време да се отдадат на забавление.

Тъй като са земен знак, връщането към природата им помага да възстановят силите си и да се освободят от натрупаното напрежение. Идеални предложения са туризмът, каране на ски или скално катерене.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: астрологиястресзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво общо със статията при долните 6 коментара?
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То явно е от съоменноста и ония бъркат единин с друг щото оня бил специален принца на монако с бел мерцедес другия обикновен ба и обикновенния платил за сметка на баро само в ловеч има тия простотии при условеи че има хиляди оферти тоя не го лие грях не не е да се уяда му е кеф 30 години вид селско удоволствие
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ба баце е в мтел събуди се и почна смс и простотии мтел пак ли спим
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как *** да върви масала ортаклама из махалата кои бил калпав и кои бил *** пред другарчетата с танало тои бил нам какъв си ба вуте кога пи кафе не те ли догреша на моя сметка мошенници
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бре вуте ми ко стане грешка кво станало ба интилигентноста бари сбеднял
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ба ми мъжъ ко разбере попътно какво станало ко праим
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нане го ударил на любоув у въте де с въте далавера ли врътите