3-те типа мъже, които изневеряват най-много

На кои "любовни престъпници" да нямаме вяра?
17
3-те типа мъже, които изневеряват най-много
Снимка: outnow.ch

Престъпването на неписания любовен договор е характерно както за мъжете, така и за жените. Никой човек не е имунизиран от изневярата, но в ущърб на силния пол трябва да се отбележи, че те най-често са "любовните престъпници". А действията им се влияят от твърде много условия.

Някои мъже са предразположени да мамят жените си заради външни фактори, действащи им едновременно като мотиви и оправдания. Такива са тежките отношения със съпругите (партньорките) им. Външна причина за изневярата също може да бъде стресът на работното място. И алкохолът понякога има вина...

Като вътрешна причина мъжете да скачат в чужди легла можем да категоризираме неспирното им желание за завоюване на женски сърца. То се свързва с откровения егоцентризъм у някои мъже, които имат постоянна нужда да бъдат хранени с похвали от различни източници. Сред другите вътрешни фактори е чувството за финансова свобода.

Кои са най-честите изневеряващи типажи сред мъжете?

1. Заможните мъже

Заможните мъже се чувстват свободни. Някои от тях дори се самозабравят. Мислят си, че като движат с малко по-скъпо возило и имат стотачки в джоба, светът е в краката им. В техните очи всичко става срещу пачка. Така да се каже, всяко нещо си има цена. Измервайки обаче всичко в пари, този тип мъже изкривяват сетивата и съзнанията си. За тях вече всичко е стока, а сексът напуска полето на любовта, превръщайки се в просто удоволствие.

Това обяснение за характера на някои чичко-паричковци дава ясна картина около проблема с изневеряването. Тяхната финансова свобода им позволява да задоволяват капризите си. А сексуалното привличане и желанието за секс с непозната жена си са част от капризниченето

Останалите типове мъже, които изневеряват най-много - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: мъжесекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
% преди 7 години
До perfectИма голяма вероятност да се погнусят от теб, а не да те пожелаят още по-силно.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До perfectТози начин на мислене напомня за онова, което по-долу е написал 3-4.Какъв е смисълът да тормозиш жена, която те обича? Ако е с достойнство, тя ще реагира така, както ти пишеш само веднъж. Вторият път вече ще се разочарова от теб, а може и да те намрази.Ако не те обича и е при теб заради облаги, няма да те пожелае още повече заради твоята изневяра, а ще обмисли мръсни номерца, чрез които да се облагодетелства максимално, без да й пука за теб. Тя също ще ти кръшка, бъди сигурен.
12
3
 
2
 
! Отговори
perfect преди 7 години
Много е готино да изневеряваш. Разнообразието е лукс, който малко могат да си позволят.Жените побесняват от това и те желаят още повече, освен това ;)
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сама по себе си поезията ти е приятна. Имаш таланти. Жалко е, че си си пропилял енергията по много унижаващ те начин. В много важни отношения си в голяма самозаблуда.
10
3
 
1
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Това го пишете многократно и точ в точ едно и също, като че ли се стараете да си самовнушите нещо. Омръзва фалшът. Има и друго - много голяма част от хората съществуват само на ежедневно, битово ниво . Затова се изчерпват бързо.Плът без дух е мъртвило.
9
8
 
9
 
! Отговори
, преди 7 години
Само жените изневеряват, мъжете - не.
8
5
 
18
 
! Отговори
Fff преди 7 години
Всички изневеряват, жените повече.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** Горянин до 3-4Не прилича на стила на Надя. Тя мрази мъжете изобщо или е в период, през който им е сърдита.
6
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изневеряват хора, които не са истински влюбени, а си мислят или си внушават, че са. Когато си влюбен много трудно търсиш чужди ласки.
5
7
 
8
 
! Отговори
Трол Горянин до 3-4 преди 7 години
Надето Николова , реши да разкаже как е започнала да не харесва нормални мъже и да гледа джоба преди всичко
4
3
 
19
 
! Отговори
Отива сульо някъде преди 7 години
с девойка, която лично е поканил на среща. Но когато отидат на купона, той започва да флиртува с всички момичета, освен онези, от чиито гаджета се страхува. Има и девойки без кавалери. Сред тях винаги се намират такива, които ще останат поласкани от вниманието му - нали няма да си тръгне сама? Някой ще я изпрати, при това ще зареже онази, с която е дошъл. Такива номерца в университета въртяха най-големите ***, които с нищо друго не се отличаваха, нито успяха да се уредят с постоянна приятелка
3
3
 
9
 
! Отговори
Не преди 7 години
Най-прилежни в старанието си да изневерят са лигльовците. Глезен и дундуркан от маминка, той очаква и извън параметрите на нейния контрол пак да бъде галеник, изтъкван като първенец във всичко и всички да благоговеят пред постъпките му, каквито и да са те.Само че в реалния живот това не се случва. Как тогава *** да привлече вниманието към себе си? Опитва се да се прави на сваляч, но и там удря на камък. Има далеч по-интересни от него.Тогава намира цаката. Отива някъде с момиче, но там ...
2
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Които пътуват често.
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пропуснали са пияния :)