Разводът е близо, 3-те важни признака

Кога караниците не са нормални?
2 май 2017 18:00,
1
Разводът е близо, 3-те важни признака
Снимка: архив, Reuters

Всяка двойка има своите проблеми и е напълно нормално понякога да се стига до спорове и караници. Ако обаче сме женени и се караме много, е напълно разбираемо да се замислим за развод.

Докато всяка двойка е различна и динамиката на връзката е сложна, има някои модели, които според терапевтите са показател, че нещата не вървят в добра посока. Кои са признаците, които не бива да пренебрегваме?

1. Общуването ни е променено

Разбира се, може да имаме от онези моменти, в които сме много ядосани един на друг и не искаме да си говорим в продължение на няколко часа. Когато обаче става дума за големи, последователни и нефункционални промени в начина, по който двойката комуникира, това вече е сериозен показател. Така например, ако двамата никога не сме си крещели един на друг, но сега подобно общуване се е превърнало в ежедневие, определено е проблем.

2. Караниците не престават

Осезаемото увеличаване в честотата и интензивността на конфликтите, които сякаш са непрестанни, е силен индикатор за това, че бракът върви към своя край.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: връзкиразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Най-важният признак- "обвиняваме другия за собствените ни проблеми" сте го оставили последен, но е основен и важи за всички видове отношения!