Как забивката да стане сериозна връзка?

По какъв начин се променят отношенията? Вижте!
18 май 2017 22:53, Eкип на Teenproblem
23
Как забивката да стане сериозна връзка?
Снимка: Instagram

Първа среща – първи трепети, вълнение. Втора среща – първа целувка, подкосени крака. Трета среща – „какво да облека”, кино, вечеря, хубаво вино или коктейл в приятен бар. Четвърта, пета... Колко вълнуващо звучи!
 
Тръпката е важна за началото на връзка. Тя изгражда основите и колкото по-стабилни са те, толкова повече можем да бъдем сигурни, че това е нашият човек. А признайте си, ясно е още в самото начало (понякога и преди да е започнало), колко надеждни са „материалите”, с които започваме да градим отношения.
 
Това е времето за вземане на решение дали си струва, или не. Кое е по-болезнено – да не построим къщата или да се привържем към нея и тя да се срути в определен момент?

Да приемем, че човекът до вас е стабилен. Не се колебайте да продължите отношенията си с него дори и след като е преминала „тръпката”. Това е знак, че преминавате от един период в друг, по-специален и по-истински. Той има своите положителни черти в сравнение с първите срещи, първите трепети и подкосяването на краката.

При него се появява доверието, сигурността и истинската обич – често незабелязвани и подценявани качества в една връзка.

Още можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: връзкалюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минко е киризил по малките часове, за да се докопа до компютъра на лудницата и да ни каже мнението си по въпроса.Вторият му коментар е писан в 3.00 ч. през нощта!Ето това се казва себераздаване! Лишил се е от сън човечецът, само и само да сподели личния си опит, натрупан в продължение на много години сън под въздействието на медикаменти. Не всеки има такъв опит. Минко го има и не е егоист, споделя онова, което е преживял насън.
12
3
 
13
 
! Отговори
Генко е.ача преди 6 години
Ако вЪ плющи редовно, значи той шъ е чувека.
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто,ако се държи твърде лошо с вас,иска да ви го оставите намира. Дайте му втори шанс!Ако стане,твърде агресивен и ценичен.Теглете му една дълга и качествена и го преключете.Преориантирайте се към друг!
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ли!?Само,ако и двамата го желаете.
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11Велико!!!"Ако един мъж може да накара една жена да се усмихне,може всичко!""Когато съм с един мъж обичам да ми е хубаво с него,лошото и сама го мога". Мерилин Монро
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алу,платежоспособни!Ако не ставаш ни за гледане, ни за иебане.Жените ще ти пикат на парите и на кофтиьо характер.Наш как ша ти теглят дебелия.Жените обичат нещо хубаво,да им е гот.
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените в България трябва да са много нещастни. Не повече от 5% от българските мъже са "богати". Те могат да "обслужат не повече от 20% от българските жени, ако са силно неверни. Това значи, че останалите 80% от тези, които се чувстват жени, ще са разочаровани от себереализацията си във всеки случай, а останалите 20 биха били частично доволни само ако развият толерантност към забежките на заможните мъже. Медиите, чрез разпространението на "съвременни" идеали, правят Българките нещастни.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали си Хитър, а си Петърчо.Има телефони момко.Звъни и я покани на кафе.Така си несериозен в Интернет.Жените обичат сериозните мъже.Не някой да им отнема от времето.Виж с нея момко!Поговори с нея!Проблемите се решават с говорене.Някъде се е изгубила нишката.Има недоразумения, изчисти ги.Трябва да споделяш с нея,да говориш.Да разрешаваш различията,неразбирането.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6Ти си по-зле и от тези, къде са им били "дузпата" след първа среща.И втората среща им става купнеж.
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грабете от живота с пълни шепи!Живейте за мига,това е безценен спомен от онези луди,години.Любови и разочарование, така човек израства духовно и става по-мъдър.По устойчив на предизвикателствата в живота.Да!Живота е палитра от силно наситени цветове.Дебиййй живота!А!?Но,трябва да се живее в цялата му красота и колкото е по отдаден във всичко и на всеки,толкова повече му се разширява кръгозора на собствените му разбирания за живот!Действията са ярък образ на вътрешното му усещане за реалност!!!
3
9
 
6
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До АнонименДори и до първа среща не се стига, приятелю. Блокира те дамата или момичето и до тук. Всичко за пари.
2
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На първа среща ако няма - кола, портфейл и ресторант ....до втора няма да се стигне.Жените вече , не са жени .
1
3
 
28
 
! Отговори
Истина ви казвам преди 6 години
Ако и след 4-5 срещи няма "забивка", до сериозна връзка няма да се стигне.Дори и резултатът в крайна сметка да е брак, той няма да е щастлив, защото ще е постигнат с маневри, пресметливост, а може би дори и с принуда, осъществена от едната страна, която не е изпитала никаква тръпка и привличане още при запознанството, но вместо това е преценила, че ще има полза, ако успее да обвърже този човек.Физическото привличане и желанието за секс не са всичко, но без тях връзката е студена и изкуствена.