Според зодията: Кое e идеалното място за почивка? (I част)

Накъде да се отправим, за да презаредим най-добре
27 май 2017 21:40,
20
Според зодията: Кое e идеалното място за почивка? (I част)
Снимка: архив, Reuters

Астрологията, освен за съвместимостта с партньора ни и особеностите на характера, може да ни помогне и да определим кое е най-подходящото място за почивка през лятото.

Кои са дестинациите, които според зодиакалния знак ще заобичаме и където можем да се разтоварим най-добре? Даваме и някои по-екзотични предложения.

Овен - Мауи, Хаваи

Родените под този знак обичат да са заети и са пълни с физическа енергия и много страст. Те са огнени знаци, които се нуждаят от постоянна стимулация, за да не се отегчат.

Място за почивка като Мауи, Хаваи, където могат да плуват на плажа, да се забавляват за през нощта, а на сутринта да се повозят на хеликоптер, за да видят как огромният вулкан изригва пред очите им, определено е място точно за тях. Разбира се, ако за тези, които не могат да си позволят да посетят Мауи, може да се отправят към друго място, което предлага подобни емоции.

Телец – Мексико

Телците обичат ваканция, по време на която могат да се наслаждават на хубава храна, прекрасна атмосфера и много тишина и спокойствие. Те се нуждаят от място, което да стимулира всичките им сетивата им.

Може би точно сега е моментът да помислите за малко екзотика и да се отправите към Мексико.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
интересно - рак преди 6 години
Според това което пише излиза че само в нас бих си стоял, а съм "изтърколил" стотици хиляди километри... дори и брак сключих "на другия край на света"... само за едно са прави ако има вода съм добре ако няма нещо ми липсва...
4
2
 
0
 
! Отговори
да знаете преди 6 години
Телците трябва да ги изгониш додре не са провалили всичко в живота ви.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако може да застане в поза лотос, човек не се нуждае от никакви дестинации.Всички снимки, които публикувате, на хора с подвити крака, не са в лотос и са много далеч от умението да застанат в лотос.
2
2
 
2
 
! Отговори
До 3, 7, 10 преди 6 години
До MaйMyнaтaМуМунке,Снощи те питах нещо, но може би не си го видял. Какво са ти сторили плевенчанките, та все ги споменаваш? :)В детските си години няколко пъти чух израза "Плевенчанките са с байрак" Като казваха това, възрастните се подсмиваха многозначително. Чак след години разбрах, че с този израз се обозначават големи подвизи на любовчийския фронт. Ти нещо такова ли имаш предвид, та все пишеш за плевенчанките?
1
0
 
5
 
! Отговори
х преди 6 години
Пак ли ни пробутвате статии за зодии и влиянието им върху живота? Не е сериозно.