Във форма: Няколко месеца след раждането

29-годишна майка споделя своята история
27 май 2017 20:00,
10
Във форма: Няколко месеца след раждането
Снимка: Instagram

Няколко месеца след раждането на второто си дете, 29-годишната Фатима Стаглиано може да се похвали с изваяна и стегната фигура.

Едва осем месеца след края на бременността Фатима е преустроила фитнеса си и сега може да покаже стегнати коремни мускули и завидна физическа форма.

Тя се вдъхновява от фитнес инструктор, който следва в Instagram в продължение на няколко години, и накрая решава и тя да се придържа към фитнес режима.

"За мен е много важно да бъда със стегната и красива фигура. Така се чувствам по-щастлив човек и по-добра майка“ споделя Фатима и продължава: "Беше трудно да посещавам фитнеса, затова идеята да следвам програма от вкъщи за мен беше идеална".

Разказва, че първото нещо, което прави сутрин, когато едното дете заспи, а другото си играе наблизо, тя прави 28-минутна тренировка.

Тренировките на Стаглиано са фокусирани върху силови тренировки и скачане на въже три пъти седмично, а през останалите дни прави 40-минутни разходки с дъщерите си.

Хранителният ѝ режим е здравословен и балансиран – стреми се да се храни разнообразно. Тя се храни по-добре, не по-малко. "Преди ядях каквото искам когато си поискам, но сега, вместо течен шоколад, върху филията избирам какао“, допълва Фатима.

Удивителните резултати може да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
мда преди 6 години
Жена гушнала бебенце е красота сама по себе си, която е много привлекателна макар и по по различни причини от тази която е просто с красиво тяло... Не всички имат гените и възможността да се върнат във форма, но привлекателността им е там :) Мили дами продължавате да ни радвате и красите живота ни след раждането дори повече отколкото преди това :)
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ги разбираш!Значи си бил с раждала жена и с жена,която не е родила.То се вижда по-минусите,колко си разбирач!!!Ако видиш и майче,ако въобще не ти каже,че е с бебе,няма да разбереш.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колежката е с бебе ,А как изглежда не е истина.Ако не каже въобще няма и да подозирате,че това е възможно.
2
4
 
0
 
! Отговори
{-…-} преди 6 години
До 3Ей, ти си като оня бившия на Надя Николова. Няма уши...абе глухонем, сигурно и панорамния с бавареца и е същия!? Затова кисне тука постоянно.
1
4
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Фигурата й е по-важна от това с какво ще храни децата, особено в първата година след раждането.. Аман от егоцентрични кучkи!