Топ 5 на тъпите съвети, които хората дават при раздяла

Фактите са си факти, но чуваме клишета и... пълни глупости
13 юни 2017 22:20, Eкип на Teenproblem
33
Топ 5 на тъпите съвети, които хората дават при раздяла
Снимка: Instagram

Раздялата никога не е лесна, без значение колко време сте били заедно, какви проблеми сте имали и каква е била причината.

Фактите са си факти, а още по-неприятно е, когато не сте инициирали вие края на отношенията.

В тези моменти е абсолютно нормално да търсим начин, по който да тушираме поне малко болката, а приятелите и хората около нас всячески ни помагат.

Обикновено в този период чуваме всякакви съвети, за съжаление, част от които не помагат.

Представяме ви топ 5 на съветите след раздяла, които не вършат работа.

1. "Времето лекува"

Времето не лекува, работата върху себе си обаче, помага. Вместо да чакате просто така да мине известен период и след това да ви мине магически, по-добре инвестирайте в самообразование. Проучете защо харесвате и ви привлича един тип мъже, как се развиват отношенията и къде грешите вие.

2. "Когато една врата се затваря, друга се отваря"

Всъщност, когато една врата се затвори, няколко може да се отворят и да се треснат с гръм и трясък в лицето ви. Новата връзка не винаги значи, че този път всичко ще е наред, просто защото предишната се е развила кофти. Когато затворите вратата на една връзка, следващата врата може да е далеч от това, което си представяте.

Останалите лоши съвети, които хората дават при раздяла - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: раздялавръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мацката,като е хванала,че си имаш друга се чудиш от къде ти е дошло.Е онази вечер вие била последна.Не си ли се светнал?Видяла те с другата.Лъжеш я едва три седмици,все едно нищо не се случило. Това е умна жена! Какво си очаквал,луд скандал, сцени на ревност.!?Какво!? Ми..нищо подобно! Доставя си удоволствието да си прекарате Готино.И ти пожелава приятна вечер. И повече няма да я видиш и чуеш!Просто не ти се обажда,не говори с теб не иницира да те вижда.Ти трябва да ги усешташ,тези неща.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мене така ме съветваха.Но,аз и се обадих говорих с нея и събития та са други.Те са самотни,удавени в мъката си,живят ден за ден.Аз съм с нея!Решенията са си мои.Аз имам отношение към жената не моите приятели.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 20 Голям си *** ти!Дано не те слушат приятелите,че все самотни ще си бъдат.
16
3
 
3
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
Това вярно са глупави съвети. Мойте топ 5 на добри съвети са:1. Ходи се напии и ще ти мине.2. Ела на бар в студентски град. Има евтини сгодни женици за всеки.3. Ходи на Слънчака за седмица и ще забравиш за нея (че даже и кой си ако не внимаваш кво друсаш)!4. Извикай си елитна п*****тка. Ще направи чудеса които не си и подозирал че са възможни.5. Признай, че си и изневерявал с най-добрата и приятелка. Така освен без гадже, ще остане и без приятелка и ще е прецакана повече от теб!
15
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сега не съм бил изоставян! Винаги аз съм казвал кога и как ще завърши мачът!
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти защо си мислиш,че тя ще ти коленичи? И ще се сеща за теб,след като ти не го правиш за нея.Прекъсвам тотал връзката, между вас и си напълно непознат.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти губиш!Не жените и бившите.Те я виждат и говорят с нея,ти не.
12
1
 
9
 
! Отговори
Джукър преди 6 години
Не съм чел статията. Взехте да прекалявате с простотиите.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е на това му се казва тъпотия.Да се разделиш с някой от тъпотия. К,ва злетачка?Жената да си намира друг.Явно тоя въобще не я ще!Да го изтрива ..телефони,мелефони и от живота си.И втори шанс,да не му дава никога!!!!
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато си тъпо момче,пропускаш,твърде много възможности от предразсъдъци и съмнение. Дано ти дойде акъла на време.Така ще загубиш жената.От тъпня!!!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19Не му помагаш!Нека си помисли.Всеки е свободен да говори,каквото си пожелае.Да! Грозно е в неистина! Но,той трябва се научи да вярва да има непоклатимо доверие на жената до себе си.Ако ще върху нея да "изсипят кофа с помия" от простотията на хората!Тя е истината, не хорските приказки.Той, трябва да го проумее!!!Да повярва със всичките си сетива! Съвета ти е безкрайно *** и неуместен.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стара мъдрост: "Добрия любовник не е добър разказвач!"----Кой го прави реално не хвърля в пространството и на всеослушание, подобни факти от интимния си живот. Прави се на забележим."Виж ме!"Чуй ме!"Явно страда от комплекс за малоценност и тъжи за внимание. Така,печели 5минути, слава и някой го е забелязал, дори.С какво!?Простотии на гърба на чуждите жени и хора!!! Много достойно, няма що!!!Жалък и малък!!!!
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали да ти безразлични?Нещо си противоречи.Безразличието е като седнеш с бившата и ти каже ,как го е омагьосала да се смееш от нейните емоции,без да изпиташ грам болка и да ти стане кофти. Щом носиш други чувства различни от безразличие то то ти все още обичаш,тази жена.Останалото са заблуди.Като си искал да прекараш живота си с тази жена има милион и двеста начина да си го направиш.Защо си допуснал да си тръгне от теб,тази жена!?Трильон начини да я спреш и да си я върнеш.Но не си го направил.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако обичаш човека жената/мъжа! Не е толкова лесно да дадете съвет.Той очевидно страда и му е ужасно тежко.Просто млъкнете и нищо не казвайте.Такива хора не разбирам.Разделяш се с някой,защото ти е безразличен.Но,душатата ти да "кърви" от болка.Това си е чист мазохизъмДа искаш някой и да ги зарежеш е мал умие.За да се обречеш на мъка.Не е нормално!Освен, ако не ви е наранил до смърт.И да се чувствате ужасно зле.Останалото не е обяснено и не търси,дори извинения.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-*** са ми жените и мъжете, че са се разделили заради хорските простотии.Вярвайте на мъжа до себе си на жената не на неудачни люде.Просто е не могат една жена да свалят,да стигнат до секс за връзка и дума не може да става реч.Яд ги е че вие не с много усилия ви се получава.Съвет не сте искали никому,нонви се дава.Защо!?Това е мръсотия!!! Нарочно да ви е гадно,тъпо!!!Недое бани те така правят.Яд ги е на целия свят и хората в него!!!Заради ,хората ли живеете или заради себе си!?
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не ми липсва. Имам бръмбари в главата.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, де може и някоя!
2
1
 
11
 
! Отговори
Пеньо Пенев преди 6 години
Тъжен залез кърви над горатакато прясна отворена рана......и аз някога имах пътека...Нека никога срещи да няма, за да няма след тях и разлъка.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Топ 1 е да даваш акъл.Топ 2 е да четеш подобни глупости.