Британец – заложник на гневни чайки, бранят малкото си

Атакуват го всеки път, когато се опита да излезе от дома си
19 юни 2017 19:27,
7
Британец – заложник на гневни чайки, бранят малкото си
Снимка: YouTube

Британецът Крис Причард е заложник на семейство чайки, което го атакува всеки път, когато се опита да излезе от къщата си в Портланд, графство Дорсет, съобщи в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Крис разказва, че е ужасен от злобната двойка птици, които защитават малкото си. Мъжът на 48 години добавя, че преди пернатите да започнат да мътят на покрива на дома му, всички са съжителствали в мир повече от година.

Наскоро обаче гнездото е било обезпокоено от работник по поддръжката и пиленцето е паднало на земята. Бебето е оцеляло след инцидента, но родителите, безсилни да го пренесат обратно в гнездото, нападат всеки, който напуска или влиза в къщата.

Птиците атакуват и дъщерите на мъжа, когато му идват на гости, и дори пощальона.
Крис Причард се е обърнал към властите и благотворителни организации, но те са отговорили, че не могат да му помогнат.

"Чайките се спускат към главата ми и трябва да я навеждам и да излизам на прибежки от вкъщи всеки път", оплаква се мъжът.

"Заложникът" полага денонощни грижи за 22-годишния си болен син Чесни. Британецът е преместил птичето на покрива на навеса си в градината, което отчасти е намалило проблема, но родителите на бебето продължават да го нападат.

"Чесни също е малко разтревожен. Той се плаши от различни неща, заради затрудненията, които има, и това само влошава нещата", каза бащата.

Единственото, което може да се направи, е да се изчака, докато птичето порасне и започне да лети, смята говорител на Кралското дружество за защита на птиците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да дойдат да снимат при мене - почти на всяка къща има малки и когато минавам атакуват, но само заплашително. Не калвът
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чайките са изтребители бомбардировачи. Не само пикират, ами и пускат бомби. При това абсолютно точно. На Несебър преди години, някаква чайка всяка сутрин се изцвъкваше на вестника ми на плажа, винаги в средата.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въздушна пушка е решението.
1
4
 
10
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Ракета за тенис и един точен сервис в подходящия момент решават проблема....