Колко се срамуваме, според зодията (I част)

Всеки от нас има такива моменти, но до какво водят те?
24 юни 2017 22:28,
4
Колко се срамуваме, според зодията  (I част)
Снимка: pexels.com

Колкото и да ни е неприятно, всички изпитваме срам в определени моменти, затова всъщност няма от какво да се срамуваме.

Някои хора намират лесен начин да се справят с това състояние, при тях моментите на срам и притеснение преминават, без да им обърнат особено внимание.

При други обаче те предизвикват доста по-голямо сътресение. В крайна сметка всеки се справя със срама по свой собствен начин, който до известна степен се определя и от зодиакалния му знак.

Как различните зодии реагират на притеснителните моменти?

Овен

Родените под този знак се опитват да се смеят на всичко, което се случва, но в същото време търсят начин да отклонят вниманието от себе си колкото е възможно по-бързо.
Докато се смеят, се опитват да намерят някой друг, който преминава през нещо също толкова неудобно. С удоволствие биха направили от него изкупителна жертва, само за да не са те център на вниманието в такъв момент.

Телец

Когато се случи нещо смущаващо, те замръзват. Смятат, че колкото по-тихи и спокойни са, толкова по-малко вероятно е някой да види какво се е случило.
Докато стоят „замръзнали“, Телците трескаво търсят в ума си стратегически план за бягство, който да разсее вниманието от тях.

Близнаци

Когато се случи нещо неудобно с тях, те не могат да го скрият, защото стават яркочервени. Опитват се да се смеят, но всеки знае, че това е просто прикритие.
Ако Близнаците изпитат срам от това, което някой казва за тях, преди да могат да помислят по-добре, ще отвърнат на удара с нещо също толкова обидно.

Рак

Когато Раците се притеснят, се опитват да се усмихнат, но в действителност използват усмивката като прикритие, за да опитат да прогонят сълзите в очите си. Мълчаливо убеждават себе си, че всичко, което се е случило, не си заслужава да плачат.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: срамастрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни простотии!Не знам от коя зодия е лиглата, написала тая "статия", но би трябвало да се засрами.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой хора просто нямат срам.Други се преструват на срамежливи и просто се наслаждават на театъра.Психопатите например.Понякога шизофрениците.Животните също.