Мъжете и зодиите: Топ 3 на най-големите лъжци

Кои представители на зодиакалните знаци спестяват истини?
26 юни 2017 22:05, Eкип на Teenproblem
23
Мъжете и зодиите: Топ 3 на най-големите лъжци
Снимка: Instagram

Едно от най-неприятните неща за една жена е да има до себе си мъж, който лъже и мами.
 
Колкото и да ни се иска да повярваме, те трудно се променят, особено ако измамите са им в кръвта от раждането.
 
За това кои са тези мъже, които не са честни с половинките си, можем да разберем много лесно и точно от зодиакалните знаци.
 
За да не се чудите повече, представяме топ 3 на зодиите, от които мъжете лъжат най-много.
 
Близнаци
 
Мъжете Близнаци са „най-хлъзгави“ представители на силния пол в зодиака. Жените просто не трябва да вярват в думите им прекалено много, защото все някога ще се разочароват. Те са много словоохотливи и забавни, но някак успяват да заблудят и подведат дамите относно своите скрити тайни. В същото време тези мъже са склонни да разпространяват чуждите тайни и дори да ги „украсяват“.

Останалите зодии можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
ИСТИНСКИ преди 6 години
Цялата наука за зодиите е лъжлива и умело подхлъзва хората.. да вярват в измами..
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам коя зодия лъже най-много, а и слабо ме интересува, ама коментарите под такива новини направо "къртят, чистят и извозват!" Благодаря, хора! Много се забавлявам с вас!
15
4
 
4
 
! Отговори
baby преди 6 години
Жена Близнаци, на 33, на снимката съм аз... на кого му пука в какъв топ три съм... ;)
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То беше ясно, че Близнаците ще водят класацията. Техните врътки обаче много често са поради смяна в настроенията, не че са премислени и предумишлени. Лъвовете на мен са ми направили впечатление на стабилни и честни хора.
13
3
 
3
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
До1 Надето. Я пак.... Кога за последно се огледа в огледалото???
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и жените Близнаци са същите. Лицемерни винаги усмихнати и по всяко време могат да ви забият ножа. Интересуват се само от себе си и са меркантилно настроени .Като цяло зодията им почва да става черната овца в зодиака.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм зодия Лъв, за 40 г не съм срещал по- голям лицемер и изобщо абсолютен неприятник от мъж зодия Близнаци, тоя поставя в малкия си джоб женските представители на тази зодия!
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако мъж се интересува от зодии - значи е пeeраз ...---Значи кажи-речи всички лидери на световни империи. Датите кога трябва да се проведат най-съдбоносните битки в историята са били винаги задавани от астролози.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На два пъти прочетох "Има много по-лоши неща от гледане на дете." ???? Аз имам две вече пораснали деца, и племенници имам, жена ми предимно ги гледаше като малки, но и аз доста съм й помагал, кто поотраснаха, смея да кажа, зпочнах още повече да се занимавам с тях.. Та се запитах - що за човек може днапише, че гледането ндеца е "лоша работа? За мен и близките ми винаги е било радост, макар да има и трудности. Та пак питам - що за човек си ти?
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Лъвовете не знам, но за другите две зодии в статията са написани истини.
7
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, ти си голяма работа. Само да ти кажа една работа сега. Аз пък съм чувал обратното и кво!? Ако жена ми издържа финансово семейството, както аз го правя, трябва да ти кажа, че с усмивка на уста ще правя това което тя върши.Но за жалост жени не взимат там където работя. Така че Наде, има много по-лоши неща от гледане на дете.
6
0
 
5
 
! Отговори
24 годишен преди 6 години
Аз съм Водолей и слабо ме интересува, затова, че местя....
5
3
 
11
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Много мъже изоставят децата си и не се грижат за тях.Скъсвайки с майката,те скъсват отношения и с детето.Сякаш тяхната отоворност прикслючва със създаването на детето,а не е за мял живот.Има разбира се и много лоши майки,но като цяло жените винаги са били по-отдадени,грижовни и всеотдайни в грижите за децата си.И тази работа е не само 24-часова,7 дни в седмицата,но и включва много повече от смяна на памперсите.
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За ква отговорност ми плямпаш!? Ааа сигурно за смяна на памперси си мислиш...ох милата тя, има много по-лоши работи от гледане да дете, ама ти откъде да знаеш, кога си работила нещо друго освен обикаляне по магазините.
3
12
 
8
 
! Отговори
да,ама не преди 6 години
Не,драги...обратното е по-вярно.Жените са много по-силни и способни от вас мъжете.Особено,когато става въпрос за деца.Единствената полза от вас е участието ви във забременяването на жената.По-нататъшни засруги нямате,защото жените носят цялата отговорност на плещите си.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега познайте нашият любим премиер коя зодия е.
1
11
 
15
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Да си мъж това вече е диагноза.За съжаление всички мъже лъжат много.