Кеф по ръба на острието: Масажи с... касапски сатъри!

Услугата се предлага в Тайван и датира от хиляди години
27 юни 2017 16:30,
4

Снимка: Facebook

Масажите по лицето и тялото с остри като бръсначи сатъри, които не нараняват кожата благодарение на тънка кърпа, са новата здравна мания в Тайван, пише в. "Дейли мирър".

Посетителите на екстремни спа заведения в островната държава твърдят, че ритмичното барабанене на касапските уреди по отпуснатото тяло действа изключително релаксиращо.

Масажите се практикуват от Хсиао Мей Фън, собственичка на Центъра за старинни терапии в Тайпе. Тя предлага услугите си от 13 години, но едва сега те придобиха голяма популярност. Техниката за масаж с остриета е китайско откритие и датира отпреди 2 500 години.

Един сеанс, практикуван от Хсиао Мей Фън, струва около 30 британски лири. Масажите променят енергийните потоци в тялото на човека и му помагат да релаксира по несравним начин. Използваните за случая сатъри и ножовете са заточени по специален начин, така че да не предизвикат наранявания.

Преди да започне масажите, Хсиао използва пръчка за отпускане на кръвоносните съдове на клиента. По средата на сеанса масажистката издава звук като от оригване, с който тя "изплюва" лошата енергия, насъбрана по време на процедурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този тип масаж е известен още преди векове в Азия, но трябва да се практикува от умели майстори. По принцип се прави без тези кърпи и с остър бръснач, който се движи по кожата с много лек натиск без да се порязва. Както написах трябва да се прави от изключителен майстор, като този който го масажират да е в абсолютен покой.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всякакви изг*зици за пари са измислили. Сега всички плеймейтки ще хукнат да си го правят и да ни информират от медиите за тези стойностни събития.
2
0
 
2
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До м..да...ама без кърпите
1
0
 
8
 
! Отговори
м..да преди 6 години
От сега усещам много желаещи ,които биха искали да се пробват като такива масажисти върху някои наши депутати и политици