Как Facebook съсипва връзките ни?

Социалните мрежи и влиянието им върху нас. Вижте!
Обновена: 13 юли 2017 21:02 | 13 юли 2017 19:56, Eкип на Teenproblem
6
Как Facebook съсипва връзките ни?
Снимка: Instagram

Прекрасни отношения, невероятни моменти и разбирателство. Перфектната връзка, но не е толкова перфектно всичко. Фейсбук е насреща.
 
Полезна ли е за отношенията социалната мрежа или точно обратното? Факт е, че скандалите се пораждат именно заради неща който се случват в онлайн пространството.

Те изведнъж започват да заемат толкова голямо място в ежедневието и въобще отношенията ни с близки и приятели. Звучи плашещо.

Защо се случва така? Качвайки се в градския транспорт голяма част от пътниците са вглъбени в мобилните телефони, а мнозинството във Фейсбук, който малко по малко замества реалната среда, в която живеем.

Това започва да става нашето ежедневие и съответно действията ни в мрежата започват да създават спорове и неприятни ситуации с най-близките ни хора.

Още можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Facebookвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
връзвам на феисбук умряло мие ухото за него само на моята рода де връзват да им ппожелая се така да връзват на две трети от тях
3
1
 
4
 
! Отговори
Фейсофобников преди 6 години
Бъгна се смарта на моя любим и единствен син(ама сякаш Всевишния се бе постарал да го събере,като Франкенщайн от лошите отпадъци на роднините ни) и той реши,че живота свършва.Подковахме го морално,материално и егоистически,за да се справи с проблема-липса на Фейса.Оказа се, че детето ни(14 год) се прехласва главно от недостъпни за него неща,***, заемащи 80 % от свободното му време.Разбирам манталитета на "виолетовото" поколение,но е ОК ако поне 20 % от времето му преминава в някакъв вид ТРУД!
2
1
 
9
 
! Отговори
Страхотна статия! преди 6 години
Изключително задълбочена, мъдра и поучителна!:))
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фейсбук е на среща===================С кого е на среща, с Туитър ли?насреща* (наречие)