Огън в косите: Новата тенденция

Праскова с неон е новият хит за лятото на 2017-а
14 юли 2017 18:19, Eкип на Teenproblem
12
Огън в косите: Новата тенденция
Снимка: Instagram

Това лято определено ни предостави много възможности за цветове и комбинации, които да изпробваме при следващата ни среща с фризьора.
 
От розово през лилаво, синьо, зелено и дори жълто, дръзките нюанси не просто ни позволяват да изразим индивидуалността си, но и наводниха Instagram.

Сега попаднахме на една особено предизвикателна лятна тенденция, вдъхновена от залезите и огнените слънчеви лъчи.
 
Неоновото оранжево се явява най-добрият начин да бъдем забелязани на плажа, в клуба, на работа и навсякъде, където се появим.
 
Няма да крием, че за да постигнете този резултат, най-добре е да заложите на светлата основа. Ако сте брюнетка, не се отчайвайте, при вас също ще се получи, просто е необходима малко повече работа.

За да добиете по-ясна представа точно колко красива е тази тенденция, предлагаме да разгледате в галерията на TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: косатенденции - коса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До Анонимен 1Не си гледал.Доста момичета са се боядисали така-свежо е и весело.
8
0
 
0
 
! Отговори
Сен преди 6 години
До Анонимен 7Да беше помисли и да беше написал нещо нормално.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В зората на демокрацията ромските магистралки се боядисваха така. Явно се демократизират нашите жени ;)-Стават толерантни, така да се каже ;)
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хит ще ,е ако си заврат по една тесла в задницата.А още по -добре -метла,с дръжката вътре . Хептен сте изтрещели и само се чудите, каква поредна просотия да напишете. Хит ,в нечия болна глава .
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А това кравешко дynе под носа на ГМО-то, и то ли е модно? И каква марка е силиконът и на колко месеца трябва да се сменя? А след 3-4 смени, каква операция е необходима за да се поизправят висналите до деколтето джуки със синкав цвят.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :))))според хита на лято 2017г...ама то в това е "проблема", че това не е "хит", защото никой не го е "слушал" до момента ! :) един хит, става хит, ако издаде "платинена плоча"! :)
3
2
 
12
 
! Отговори
:)))) преди 6 години
Хайде сега всички прости патици в държавата да се нашарят и тръгнат като какадута,защото иначе няма да са "актуални" според хита на лято 2017г.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Огън в косите: Новата тенденция..винаги съм се учудвал на такива "нови тенденции" ? а кой, кога и как направи заключението, че това е "нова тенденция"? що не се казва истината, че на ня-кой- много му се искат това е "нова тенденция", за да може да си пробутва химията, чрез която "да ни забележат на плажа", демек по-лесно да се намери някой да ни опъне
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"хит" .... абе къде ги гледате тия? Една не съм видял с подобна глупост