Защо жените не могат да разбират мъжете? Къде е проблемът?

Кой не е имал от онези мини скандали с половинката
1 авг 2017 22:41, Eкип на Teenproblem
23
Защо жените не могат да разбират мъжете? Къде е проблемът?
Снимка: Instagram

Кой не е имал от онези мини скандали с половинката, причината за които е толкова незабележима, че някой гледайки отстрани, би се запирал "ЗАЩО?".  Тя винаги е налице. Дори ако попитате мъжа, а дори и жената в една връзка, те без да се колебаят ще изредят поне десет.

Причината за това е, че сблъсъкът между половете винаги е съществувал, а и за в бъдеще няма как да се избегне...това е природата. Мъжете непрекъснато се оплакват, че трудно разбират жените, но и нежният пол рядко знае какво се върти в главата на мъжът.
 
Защо обаче се случва това? Защо не разбираме мъжете?

 
Работата е там, че неизбежно съществуват много различия в мисленето. Мъжете мислят по един начин, а дамите по съвсем друг. И едните и другите се смятат за прави и си мислят, че някои неща противоположният пол прави нарочно. Не – просто по негово мнение така е правилно и очаква да бъде разбран.

Още за това защо жените не могат да разбират мъжете - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: мъжеженимъже vs жени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази статия не ми каза нищо ново, което не съм разбрал още от 8 годишна възраст.Предполагам, че и на толкова годин е бил драскача ѝ.
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги коментарите "къртят, чистят и извозват!" Обичам такива новини, даже не ги чета, но виж коментарите под тях...о, коментарите, направо ми оправят настроението със струящата от тях мъдрост! :))
13
4
 
6
 
! Отговори
shrek преди 6 години
Влизаш сутрин в офиса и казваш "Добро утро"! Веднага виждаш, как пикаещите клекнали двуцевки започват да си правят изводи........
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много жени могат да дадат много, но се оказва, че много мъже не само не са в състояние да го "вземат" (възприемат), но и да го оценят.Безспорен факт!Няма лошо. След можещите да дават много жени идват каки меркантилки и разказват играта на много големите мъжове. След тях, гореупоменатите или стават философи или плюят повсеместно по форумите, утешавайки се, че женките имат само това между краката. Не отчитат факта - това са сметнали за нужно да ти покажат. Само.Винаги е важно, коя глава слушаш
11
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много просто, жените са ***.
10
4
 
11
 
! Отговори
hex преди 6 години
Проблема е друг. Всички жени са свикнали те да бъдат сваляни, след тях да тичат и т.н. Никоя жена не си дава зор да разбере един мъж. И после "Ти си такъв... ти си онакъв". Всички жени очакват мъжете да се променяме заради тях, а те заради нас не.
9
7
 
18
 
! Отговори
влюбен преди 6 години
жените не стават братче ,ако не ги държиш здраво ти се качват на главата и те имат за ***. Нашите предци правилно са им раздавали шамари всеки ден ,за да има ред и добро семейство.Сегашните меркантилни същества само искат да живеят добре и да им се угажда зарди това че си вдигат краката...
8
8
 
20
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Мъже vs жени?Бах.ти тъпотията,половината свят срещу другата половина,провокативни статии в стил разделяй и владей,как не се светнахте че ви правят на *** и овцете плюете по каквото ви изтипосат!Отвратен съм!
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 850 000 месечно или седмично?Не,че правя тънката сметка ама апартамент какъвто го описваш -250-500 хил.Гардероб с луксозни дизайнерски дрехи-50-100 хиляди не забравяй че обичат да имат по 10 вида якета палта и тн.Отделно обувките.Купъра някак се губи в цялата сметка изглежда нищожен 30-100 хил зависи какъв е.Е добутахме сумичка от около милион.Не,че клошарея ,но за тая сума няколко добри жени ще се грижат за доста деца.И още няколко ще чистят готвят и тн.А за пускането ще идват с рейсове.
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти долатонсе научиш да бъдеш само неин мъж за да ти глътне...ехеее...,ще се пенсионираш.И ще има в *** капълъ.Тогаз и оня отгоре не може помогна. Що се правиш на недосегаем и неразумен? Какво чакаш? Баба???С този инат и това не разбиране как я мислиш!?
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поп Грую, много си вулгарен като поп. Излиза, че за мъжа е важна само пу****а...
4
5
 
26
 
! Отговори
Ванко преди 6 години
Като и кажа нещо в прав текст не вярва. Като я помоля да ми каже какво иска, мълчи като дупе. Това е просто интригантска натура. Много малко са читавите жени. И сега с това масово разглезване става само по-зле. Не могат да готвят, да чистят, да се грижат за дете. Трябва и момичвтата също да се дисциплинират у дома, не само да им се купуват скъпи дрехи.
3
9
 
14
 
! Отговори
Митито преди 6 години
Щот жените са т,ъп,и, и си мислят, че като глътнат ще забременеят.....
2
15
 
27
 
! Отговори
Поп Грую преди 6 години
Жената иска: внимание, пари, разбиране, уважение, пари, кола, чанта, пари, да не работи, да й четеш мислите, да прогнозираш желанията й, пари, палто, обувки и пари.В замяна жената може да ти даде само една пy**а...
1
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото жените в повечето случаи са разглезени деца в пораснало тяло.Говоря точно за мини скандалите и цупенето от и за нищо.Едно бебе или разглезено дете прави същите неща-ще плаче,ще тропа с крака,ще скача да се бие или няма да яде и говори за отмъщение.Големите хора осъзнават,че има по-важни неща от някакви мимолетни драми.Разбира се има и такива които просто играят театри за развлечение.Хората не са толкова трудни за разбиране.