4 правила на здрава връзка. Как да градим отношения?

Чувствате се добре с човека до вас? Споделяте прекрасни мигове
10 авг 2017 22:42, Eкип на Teenproblem
7
4 правила на здрава връзка. Как да градим отношения?
Снимка: Instagram

Чувствате се добре с човека до вас? Споделяте прекрасни мигове, обичате да прекарвате времето си заедно, но все пак има нещо, което ви кара непрекъснато да се карате за възможно най-дребните неща. Това са основните признаци на дългата връзка.
 
При нея идва моментът, когато желанието за спор надделява и започват незначителни причини за скандал. Какво да предприемем в такива ситуации, в които връзката ни престава да бъде щастлива заради вечните спорове.
 
1. Когато решите да се скарате с половинката за нещо толкова дребно, че да не може да се види с просто око, си помислете, че всъщност нямате нужда от това – нито вие нито той/тя. Замислете се дали наистина има виновен и дали има въобще ситуация, която заслужава вниманието ви.

Остналите правила на стабилната връзка можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива чувства изпитва актьора Мирослав като кара Ауди 7608 и си мисли че дидито ще лети по него.Взима им парите на жените бие ги и ако качат 200 грама глад и без вода.Следи ги ако някой говори с тях бой над момчето.Ако момчетата решат да го разпорят Мирослав къде им създава толкова много ядове ,А ядовете са от гадове.Намерете го и на четири коня!!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какви взаимоотношения,става дума въобще?!Като"патриот" ясно ви обясни,че мъжете демонстрират измамни чувства не че изпитват такива в действителност.А вие връзка.Такива ме могат да са във връзка,въобще.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То или е писано или не. Толкова много фактори има, че тези 4 глупости изобщо няма да ви помогнат.
3
1
 
3
 
! Отговори
ne преди 6 години
6tom dori 3a ni6to se Karat, 3na4i ne si podhozdat i e vree da se ra3delqt
2
2
 
6
 
! Отговори
Св. Простотий преди 6 години
С подобни рецепти и глупости, надхитряване и номерца няма как да градите връзка. Двама души или си пасват или не. Престанете да промивате мозъци с врели-некипели.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ще трябва да прилагате какви ли не хитрини само и само да не се изпокарате какво изобщо правите заедно?! Здравата връзка преди всичко се получава между хора със сходен мироглед и характер, тогава и да искате няма да има за какво да се скарате.