Обичат ни или ни използват само за секс?

Когато срещнем нов човек вълнението ни заслепява и...
11 авг 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
49
Обичат ни или ни използват само за секс?
Снимка: Instagram

Когато срещнете нов човек вълнението ви заслепява и често си мислите, че се влюбвате.
 
Това чувство разбира се е прекрасно, но трябва да обърнете внимание на знаците, които несъзнателно ви изпраща партньора. Те ще ви помогнат да разберете дали очакванията ви съвпадат.
 
Все пак много малко хора са запознати с езика на тялото и могат да скрият едва ли не очевидни неща.
 
Ето как да разберете дали той ви използва само за секс:
 
1. Когато вие искате да прекарате време с него, той си намира работа или се оправдава с това, че се е разбрал с приятелите си. Когато обаче то ви потърси, очаква от вас да бъдете насреща независимо от вашият план за деня. Ако това се случва често, знайте, че този човек не държи на вас и за него сте просто сексуален обект.

Още за това как да разберем дали ни използват само за секс - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: връзкасекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14Не е така.Искат си удоволствие. Много..,много да не питаш.Свободата,но и ти са се навърташ около него.Иска да си при него.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опа ..7 и седмото градинско джудже се появи из под тезгяха.Чуваш..ти...там е работата че не знаеш и това не те оправдава да вреш...носа си в чуждите дела и връзки.***!
14
5
 
23
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Много от младите мъже, които са все още под 30 г. или нямат сигурна работа, или заплатите им са доста ниски или пък искат още малко да си поергенуват. Реши ли да се жени, търси колкото е възможно по-млада. Поне две трети от мъжете разсъждават така.Иначе, 23-25-годишнатаще намери много повече общи теми за разговорс 25-27-годишен и ще им е много по-забавно да прекарват заедно свободното си време.Жената е по-желана и по-осигурена до по-възрастен мъж. Несправедливо е, но е така.
13
1
 
20
 
! Отговори
Мими преди 6 години
Е те ,че ни използват-използват ни...Ама и ние ги ползваме
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психологически е така.Даваш любов получаваш.Когато един мъж не изпитва любов към дадена жена,няма как да има пълно отдаване. Съответно мъжа не може да получи пълно удовлетворение, поради чувството което не изпитва към жената с която е.Той не може да получи защото не е в състояние на обич любов себераздаване, спрямо жената. И не жените са виновни,че мъжете са безчувствени спрямо тях.И не! Не си пасват сексуално.Просто или обичаш или не обичаш.
11
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 35 години не са улегнали.На 27 години са много повече мъже,отколкото на 35 години.Нещо си в огромна объркване.В днешно време 40-50 годишните са много повече деца..тиййнове неизживя ли в детството си.Отколкото 20-30 годишните.
10
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е хубаво жена да прави любов с мъж,който не я обича.
9
5
 
20
 
! Отговори
Ако ще пишат статии преди 6 години
на психологически теми, нека по-често да разясняват на тийнейджърките, че техните връстниците-момчета, а също и 3-4-5 години по-големите батковци не търсят сериозна връзка и дори когато си мислят, че са влюбени в някое момиче, бързо изживяват тези чувства и се заплесват по друга. Да им обяснят, че е губи време да се опитват да променят момче на тази възраст, най-много да наранят собственото си самочувствие.Момичето трябва да стане майка до 25-26 г. и за целта й е нуженулегнал мъж на 30-35 г.
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И най-глупавото момиче, дори да няма никакъв любовен опит и това да е първият й приятел, ще си направи съответните изводи от подобно мъжко поведение и без да чете писания като горното.По-голяма полза ще има, ако в "Тийнпроблъмс" по-често се печатат написани на достъпен език материали относно това, как да се предпазват от всевъзможни венерически болести и нежелани бременности, а също и добре да им разяснят до каква възраст най-късно е желателно да родят първото си дете.
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чувам някакви нечленоразделни патешки звуци под статията.
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви обича!
5
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете са без чувства.Използват жените за секс.
4
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато жената иска секс, това означава, това означава, че се случва някаква магия, за която мъжът трябва да й е вечно благодарен, когато мъжът поиска секс, значи е гаден използвач. /Из дневника на една феминистка/
3
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Започне ли се появява с приятели и колеги на среща с вас.Ясна е работата!Като му омръзне те ще ви пробута на приятелите си.И ще скъса с вас" уж "вие сте прегрешилатаЩе си хване поредната бройка за ползване и развлечения.Не ще вас и вашата компания.Иска си приятелите, вас...между другото за секс и толкоз.Ми...този мъж не е за вас..,освен ако и вие не го ползвате за забава.
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В неговите очи сте жена за развлечения и облекчаване на сексуалния му апетит.Нито изпитва чувство към вас,нито нищо.Просто няма кой да люби и вие сте му дюшич.Докато не се появи следващата.Когато започнат изцепките му ....и в прав текст не ви заяви ,че вече ви се е наситил.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още по-лошо,използват ни за да ги хрантутим.