Емоционалната ни сила според зодията (II част)

Вижте как действа човек, но според астрологията
13 авг 2017 19:16,
3
Емоционалната ни сила според зодията  (II част)
Снимка: pexels.com

Независимо дали изразяваме емоциите си или се стремим да ги пазим за себе си, те са голяма част от живота ни и от нашата личност. Да бъдем психически силни означава, че можем да издържим на различните предизвикателства.

Емоциите ни карат да действаме по начини, които не винаги са в наш интерес, а способността да се защитим и да видим голямата картинка са сред нещата, които емоционално силните хора правят.  Емоциите засягат всяка част от нас, дори и физически. Вече разгледахме колко емоционално силни са представителите на първите шест знаци в зодиака. Нека видим как стоят нещата и за останалите.

Везни

Те вярват, че щастието е въпрос на решение и че винаги трябва да изберат да ценят живота си и да бъдат щастливи. В моментите, когато то е застрашено, Везните просто намират най-добрия начин да преминат през трудното състояние и да се върнат към усещането за щастие.
Родените под този знак знаят, че ако се държат сякаш са щастливи, умът и тялото им ще повярват, че това е така.

Скорпион

Те никога не спират да вярват в себе си. Скорпионите не се притесняват да изпитват гордост от своите постиженията и не се съмняват в решенията и действията си.
Ако трябва да сложат бележки на огледалата вкъщи, които да им напомнят колко са страхотни, те биха го направили, без да се замислят, защото са убедени, че това е така.

Стрелец

Представителите на тази зодия не смятат, че трябва да се съобразяват с нечии други стандарти или да се вписват в тях. Скорпионите не искат да бъдат копие на никого, те са истинския оригинал и ценят своята уникалност. Последното, което биха искали, е да бъдат като всички останали.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ГЛУПОСТИ! ПЪЛНИ !