7 стъпки, за да сте авантюристични в леглото

Сексоложка съветва как да открием "Ох! Фактора" ни
22 авг 2017 22:50, Екип на Tialoto.bg
21
7 стъпки, за да сте авантюристични в леглото
Снимка: pexels.com

Когато става въпрос за сексуалния ни живот, голяма част от него понякога е предсказуем. Според сексоложката Анабел Найт интимният ни свят не трябва да бъде на светски показ и се нуждае от малко повече авантюризъм, за да не угасва искрата на желанието.

Според проучванията жените са по-склонни да излязат извън рамките на познатото под юргана – 21 срещу 16 процента. Резултатите също така показват, че повече от половината от младите хора днес ще опитат садизъм (66%), мазохизъм (68%), анален секс (72%), публичен секс (68%) и ще заснемат подвизите си в клип (70%), като цифрите са еднакво силни сред мъжете и жените.

Найт е категорична, че е много важно да поддържате сексуалния си живот вълнуващ и свеж. Удовлетворяващият секс ни прави по-здрави, намалява стреса и безпокойството и повишава нивото на интимност, което означава, че вие и вашият партньор сте емоционално свързани както вътре, така и извън спалнята.

Ако търсите бърз тласък на сексуалния си живот – вижте съветите на Анабел Найт, използвайте някой от тях или комбинирайте, за да направите истинския си Ох! Фактор.

Подобрете секса с упражненията на Кегел

Упражненията на Кегел (система от упражнения за стягане, подобряване еластичността и контрола на мускулатурата в областта на таза) са от първостепенно значение за един добър сексуален живот. Те ще увеличат контрола на пикочния мехур, което е чудесно, ако сте малко по-възрастни или сте имали деца. Те укрепват и „стягат“ вагиналните ви мускули, повишават чувствителността и възбудата, като същевременно водят до по-силни, по-дълготрайни оргазми. А кой не обича това?

Четете!

Има много начини, с които вие и партньорът ви можете да се настроите на сексуална вълна. Еротично четиво в спокойна атмосфера ще ви позволи да се концентрирате върху тялото си. Историите не са само за развлечение, те също така могат да ви дадат някои чудесни идеи за това, което вие и половинката ви можете да постигнете. Друг вариант са фантазиите през деня, които със сигурност ще доведат до авантюри в спалнята вечерта – представете си чувствен масаж, напишете еротични съобщения на любимия, подгответе дори игра за възрастни.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: легловръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
kalitravel преди 5 години
Хммм...
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минку като се разнежи прави на всички мелба.И мелмих реколта 2017 година,здраво ги залива.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Надето ще викнем Пацо салама.Да и го бодне у хеппи.Сладоледа ще го оставим за Минко бесния.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На трезво едва ли ще и купиш и захарно петле.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Звездичките са за и. д. и. о. т. и
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да разбираме, че е пълно с ***.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това е за тийнейджъри?! Браво!
1
2
 
9
 
! Отговори
Мари-Хуана Санчес преди 6 години
Напафкайте се поне веднъж, ще ви хареса. Но да не ви стане навик