3 зодии, които никога не бива да безпокоите. Те са?

Винаги бързате за някъде и времето не ви стига, но...
Обновена: 22 сеп 2017 09:40 | 21 сеп 2017 22:23, Eкип на Teenproblem
10
3 зодии, които никога не бива да безпокоите. Те са?
Снимка: Instagram

Винаги бързате за някъде и времето не ви стига, или имате усещането че разполагате с цялото време на света – всеки е уникален в соите възприятия, но да бъдеш мързелив не винаги е толкова лошо, защото не всеки умее да си почива качествено.
 
Много хора се чувстват напрегнати през цялото време и не могат да се отпуснат в блажена почивка, но не и тези 3 зодии.
 
Вярвате или не, вашият астрологичен знак може да определи към кой тип нервна система/личностен тип спадате.
 
Телец
 
Когато се посветите на нещо, постигате много добри резултати. Но преживявате периоди на изключително ниска мотивация, които може да продължат по-дълго отколкото би трябвало. Също така сте склонни да прекарвате много време сред природата или зяпайки в хладилника, но това всъщност е вашият специален начин да избегнете отговорностите, които тежат тежко на плещите ви. Не забравяйте - работата така или иначе трябва да се свърши, защо да не е по-скоро?

Останалите зодиакални знаци можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Раците Много пътуват когато са свободни различни дестинации. Харесват екзотиката,тишината топлината комфорта.
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Рака не е вярно.Обичат да поддържат стандарт.Ако трябва на две места ще работят.Ценят си свободното време и не обичат да им го губят. Но ако е за някой на който държат ще ви обърне внимание. Безценни са моментите с тях.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нужда от внимание! Някои хора не разбират,че света не се върти,около тях! И други хора също купнеят за нужното внимание.Докато ви обръщат внимание и се отдават на вас,ценете тези моменти и ги помнете страшно много ще ви липсват.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво внимание!? Обърнеш на някой внимание ,след това не може се оправиш."Защо ме търсиш ,защо ми звъниш, не ми говориш надуми главата,защо не ми говориш и обръщаш внимание."Не се отнася за зодии! А като чисто човешки взаимоотношения!!!И едно такова пренебрежително отношение към теб.С какво си заслужил внимание някому?Да на твое разположение е сега!А ти цениш ли го!?Или вече когато не ти се обръща внимание, започна да разбираш,кой какво е правил за теб и как и други са има ли и те нужда.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой вярва на тези глупости?????
5
0
 
10
 
! Отговори
глупости преди 6 години
не на лъжите
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
телците не е вярно.Ядосваме се само когато някакви клошари ни развалят комфортът от живота.-----------------------Не е вярно ли?!! Вярно е на 200% и сам/а го признаваш в коментара си. За телците всеки който им нарушава комфорта от живота е клошар, а вие сте някакви феодали. Егоистични и себични без покритие, концентрирани само в собствените си удоволствия и материално благополучие. И злопаметни същества. Трябва да четете повече Библията, защото там се казва, че нито един човек на земята не заслужава високомерие и пренебрежение, особено ако помоли за внимание. Аз съм Лъв, но не си помислям
3
0
 
12
 
! Отговори
Нетърпелив преди 6 години
"Днес.бг", не сте ни информирали коя зодия пъshка при seks, коя крещи, коя стене, коя стои като дърво в леглото. А, да, ето ви още една идея: Може да ни "светнете по въпроса" за разликите и приликите при изпускането на газове от зодиите. Примерно коя го пуска "по терлички", коя го изстрелва като топовен залп, на коя се усеща само по миризмата. Интересни статии ще бъдат. Имам още идеи за зодиите, искате ли?!
2
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За телците не е вярно.Ядосваме се само когато някакви клошари ни развалят комфортът от живота.
1
5
 
9
 
! Отговори
За Раците е вярно преди 6 години
Чудо правят, за да си намерят работа, която могат да вършат от вкъщи. Ако намерят такава, готови са да работят дори и за не особено високо възнаграждение.Когато са в отпуска, си мечтаят да правят само еднодневни екскурзии, за да могат вечерта да са си у дома.Възможността да прекарат седмица или десетина дни на вилата си, много често им се вижда по-съблазнителна от летуване в някой курорт. Не рядко под "вила" разбират къща в провинцията, в която е минало детството им, тоест и там са си вкъщи!