5 причини жената да зареже мъжа. Какво води до това?

Жените искат уверени мъже, надеждни и заслужаващи уважение
3 окт 2017 17:45, Eкип на Teenproblem
15
5 причини жената да зареже мъжа. Какво води до това?
Снимка: Instagram

Не бъдете причината една жена да ви напусне. Жените искат уверени мъже, надеждни и заслужаващи уважение. Такива, които не пестят усилия да показват любовта си, които карат жента да се чувства единствена.
 
Жената иска да се чувства равна на вас, да бъде уважавана. Прибързаните сексуални намеци, ще накарат вашата дама да помисли, че ставате само за една нощ. Вместо да подмятате рисковни реплики, мислейки се за играч, опитайте  да научите какво я безпокои и измъчва. Разкажете й нещо интересно или забавно и ще видите колко лесно може да се харесате на една жена.
 
1. Не бъдете егоисти
 
Хубаво е, че искате да споделите с нея какво ви вълнува и какви са интересите ви, но внимавайте да не обземате разговора изцяло. Някои мъжки занимания може да са любопитни за дамите, но не изпадайте в дълги обяснения, освен ако тя не прояви интерес. Изтъкването на вещите, които притежавате не би направило никак добро впечатление на една дама (освен ако тя не е специално затова с вас).
 
2. Не проявявайте интерес към други жени
 
Водени от своето его, няма да заслужите одобрение. Флирта с всички момичета наоколо и дори с нейните приятелки, няма да я накара да се чувства специална – просто ще ви помисли за женкар, а интересът й към вас ще отлети като полет, който не можете да хванете. Жените не обичат да се чувстват като част от харем.

Останалите причини защо една жена би зарязала мъж - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой назобан с татуировки я е препсувал на светофара и тя се е влюбила безнадеждно.
11
2
 
6
 
! Отговори
GRISHA преди 6 години
ИМА ПАРИ, ИМА ЛЮБОВ, НЯМА ПАРИ, НЯМА ЛЮБОВ . . ..
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена да те зареже мъжа, означава че първо го избрала в последствие е променила своя избор, а съветите са от типа на 2 среща а не 100 + среща .?????Приемаме че става въпрос за втора среща а заглавието малко са го объркали.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много усилия много средства за едното добро впечатление.И после кво?Пак и отново ще ви иска кинти за себе си.Прекаленото ухажване ражда разглезени принцеси и лесбийки.
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютни глyпocти... И жените и мъжете почти винаги НЕ знаят какъв партньр искат...
7
10
 
8
 
! Отговори
Другите две причини преди 6 години
са част от манталитета на всеки пр...ос...так - още на първата среща да я юрне да правят секс.Ако тя откаже, ще я наругае, няма да я изпрати до вкъщи,повече не я търси или пък ще й позвъни след време, да провери дали не се е "вразумила".Относно хигиената - от мързел може и да не се изкъпе,отивайки на среща, но това няма да му попречи да си поиска секс.Всъщност, много мамини синчета правят и тези две неща - още при първото излизане да настояват за интимна близост и да не го е грижа дали смърди
6
4
 
14
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Като бях млад жената ме заряза,щото много бачках,и чукането страдаше!Сега на стари години се прави на умряла лисица,и ме зяпа много подкрепящо,но всуе-*** няма!
5
11
 
5
 
! Отговори
Първите три причини преди 6 години
съответстват на черти от характера на маминото синче -То си мисли, че трябва да му се угажда като на малко дете, дори когато е поканил на среща момиче, много по-младо от него.Види ли се сред повече момичета, флиртува с всяка, считайки, че така се доказва като много желан пич. Не му пука как се чувства тази, с която е дошъл на купона.Обещанията си спазва, само ако не го домързи и ако не си организира нещо по-изгодно за него самия. Дори няма да й се обади, да й каже да не разчита на обещаното.
4
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Причината е ЕДНА!!КИНТИТЕ!!!Секса го има навсякъде щом имаш КЕШ.
3
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ричините са както следва:1. Нема кинти2.Нема кинти3. Нема кинти4. Нема кинти5. Нема кинти
2
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причините са точно две - пари и секс. Когато липсват и двете - сигурна раздяла. И да разтягате лукуми, това са фактите.
1
23
 
5
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Независимите жени нямат нужда от мъже. Последните дори не са мъже и повече приличат на прасета.