Как да се разделим с половинката си най-безболезнено

Учени със съвети за по-малко обидна раздяла
9
Как да се разделим с половинката си най-безболезнено
Снимка: outnow.ch

Учени от университета "Бригам Йънг" ни съветват как най-безболезнено да се разделим с партньора – това трябва да стане директно, без заобикалки, пише в. "Метро".

Неприятният момент за известяване на раздялата не трябва да се отлага във времето. По думите на изследователите Алън Манинг и Никол Амар откровеното излагане на нещата е най-малко обидно за отсрещната страна.

Ако все пак не искаме веднага да пристъпим към темата, един "буфер" от няколко секунди е напълно достатъчен. Той е нужен в определени ситуации, за да се разбере, че ще се съобщи нещо неприятно.

"Непосредственото "Искам да се разделим" може да изглежда прекалено прямо. Поради тази причина "буферът" – "Искам да си поговорим“ преди това е напълно достатъчен.

"Ако вашата къща гори, вие просто искате това да се знае и да я напуснете по най-бързия начин. Ако имате рак, вие бихте искали да знаете за това!", изтъква Манинг.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: раздялавръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
хахахах преди 6 години
хахахах
7
3
 
3
 
! Отговори
до снайпера преди 6 години
И професионалистите са се влюбвали до полуда. Почти всеки човек е изпитал тази тъпка.
6
3
 
5
 
! Отговори
Димитър Борисов преди 6 години
Когато мъж и жена истински се обичат много, дори жената да е омъжена и е на повикване, след като пламне огънят на любовта трудно може да се изгаси. Дори се развеждат и оставят децата си заради любимият си човек. Любовта е трудно лечима болест. Но след това човек получава имунитет. Затова хората казват че времето лекува.
5
3
 
0
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До Димитър БорисовБегай бе, аматьор!
4
2
 
6
 
! Отговори
Димитър Борисов преди 6 години
Любовта е кристална чаша която се чупи при най малкият допир. Заради нея са ставали войни, падали са правителства, поробвани са държави. Затова раздялата между влюбени е мъчително болезнена терапия.
3
0
 
6
 
! Отговори
Димитър Борисов преди 6 години
Както няма безболезнена операция без упойка, така няма и безболезнена раздяла. Поне за единият от двамата ще бъде голяма душевна болка.
2
1
 
9
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
***, кажете как пpocтocмъpтнитe да си намерят правилната половинка!!! А след това ги разделяйте, безболезнено разбира се!
1
0
 
8
 
! Отговори
Виц преди 6 години
Султанът събрал харемът и им казал:- Харем, имам много неприятна новина за вас. Можех да увъртам, да лъжа и мажа, но по-добре е да съм честен и откровен с вас! Харем, съжалявам, но аз съм влюбен в друг харем.