Какво да направите, ако подозирате изневяра?

Със сигурност изпитвате гняв, тъга и всички емоции между тях
14 ное 2017 22:16, Eкип на Teenproblem
4
Какво да направите, ако подозирате изневяра?
Снимка: Instagram

Когато партньорът ви е признал изневяра и имате желание да научите защо и как се е стигнало дотам, потърсете начин да излекувате болката. Със сигурност изпитвате гняв, тъга и всички емоции между тях, но по-добре си дайте време да изживеете тези чувства и когато сте готови да научите каквото е нужно, проведете разговор. Но когато дойде този момент, добре е да подберете въпроси, които ще ви дадат нужното спокойствие и възможност да се почувствате свободни и да продължите напред.
 
Преди всичко помнете, че вие не сте предизвикали изневярата – такъв вид отношение е изцяло избор на вашия партньор и не бива да се съдите. Ето и най-добрите въпроси, които да изберете:
 
1. Защо започна да ме избягваш?

 
Д-р Джейсън Уайтинг, професор в Тексаския технологичен университет, изучава изневярата и в резултат на неговите проучвания, той споделя, че тя бива забелязвана когато партньорът започне да става незаинтересован и дистанциран. Според него, партньор, който не иска да говори за това има емоционална връзка.
 
Уайтинг съветва, че е добре да опитаме да научим каква е причината за промяната в отношението на партньора и че не бива да се обвинявате – няма как да знаете, че има проблем щом не е споделен с вас. Полезно ще бъде да накарате партньора си да изясни мотивите си.

Останалите стъпки, които да предприемете, ако подозирате изневяра - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: изневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не подозирам изневяра.Авторката ти пак мътиш водите на някой.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плюнката на нея не си хвърлям!Само започвам да я търся.И тя започва да бяга срещу вятъра да се крие от горския и да си създава въображаеми приятели.Въображението е нещо страшно.Гузната съвест заговорили и жените в бяла престилка и касинка не могат да и помогнат.Докато вероюто е очевидно " не е срамно си поискаш,срамно е да ти откажат".Когато не си чист няма от няма от кой да бягаш,от кой да се криеш и да създаваш тълпа около себе си в желанието да се слееш с нея.
1
4
 
10
 
! Отговори
Anglosucks преди 6 години
Тези съвети не са нашите ширини. Аз изневяра не прощавам. На човека и сакото му ще облеча, на нея и троша и двата крака и си тръгвам.