Внимание, внимание... Топ 4 на най-опасните зодии

Има знаци, за които е добре да знаеш, че с тях шега на бива!
20 ное 2017 22:22, Eкип на Teenproblem
34
Внимание, внимание... Топ 4 на най-опасните зодии
Снимка: Instagram

Опасен – дали това е човекът, който е направил нещо, което никой друг не е посмял? Не, не става дума за престъпление, просто да бъдеш лош те прави малко по-интересен.
 
Какъв е смисъла да бъдеш опасен, ако няма поне няколко слуха за теб, които те следват навсякъде? Има знаци, които са точно такива – знаеш, че с тях шега на бива!
 
Сещате ли се за някой свой приятел, който отговаря на подобно описание, а може би това сте вие? Вижте кои са най-опасните зодии в нашата класация:
 
1. Рак

Ето го и най-опасният знак. Те са много подли – да, това е най-точната дума за Раците. Освен това са много потайни – никога няма да научите за тайните им маневри.
 
Раците са много добри в това, да се преструват на много хрисими и невинни, но истината е много далеч от тези образи.
 
Те честно имат замъглена представа за реалността и живеят в собствен свят, където нищо няма значение.
 
За Раците и най-силното приятелство би изгубило всякакъв смисъл, ако интересът им вече не ги свързва с този човек.
 
Те се водят от силни инстинкти и не биха се поколебали да послушат вътрешния си глас, дори той да ги кара да лъжат, крадат или нараняват някого.

Останалите зодии, с които трябва много да внимаваме - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ти се усладило ще те Ши,бат още.Но този път ще смениш плочата от жена рак на кило риба и кашони фафли.Как ти се струва та ти теглят един тигел оверлог по кафявата точка.И да ти сложат копчета и елици за спомен да се сещаташ Берекет Версим.И бяло сабо щи купим.
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросния е дентално увреден.Пенсионер.По ьял ден седи в днес .бг и сипе ругатни за този онзи.Съвсем се е сбъркал от как му се наложи да ходи на венче с очила и да бъде жена с раница.От как последния път го Ши баха в кафявата точка получи чревно разстройство и слабоумие в главата.Всяка седмица си боядисва къщата от жълта в зелена застава на бариерата пред *** и си БАЕ"ооо Боже ".Сеща се за времето за онзи с големия х, ..й.Плаче за още у..й.За това по цял ден блещи едно и също за жена рак.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той много я обичал.Днес още я обича,но има Яд в него.Защото тя го е изоставила. Още не е в състояние да я забрави.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13 И сигурно ако те види днес на снимка ще ти удари един здрав тупаника.Винаги има за какво. Ужасни неща си написал за нея.Кофти е че ти се е отдала,А ти днес я коментираш в Безсилието си при това с грозни думи.
22
1
 
7
 
! Отговори
Вметка преди 6 години
Тези зодии, освен да създават предразсъдъци към хората, друго правят ли? Изобщо какво успокоително или полезно има да сложиш всички хора от зодия "рак" под общия знаменател на "опасни". Нима от другите зодии няма опасни и от раците няма "неопасни"? Защо с лека ръка се приемат подобни басни от съвременния човек? Същевременно се пише разумен, пък и християнин... Какво "удобство" само да си лепим етикети и да се крием зад тях ! А колко по-отговорно и по-възвисено е "Обичай ближния като себе си"!
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опасни и е страшно за тези дето вярват в лъжите на окулта! :(
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13Като те чета,колко си песимистично настроен,това обеднява нещата защо не те допускат до себе си жените от зодия рак.Арогантен си това го ненавиждат в мъж.Явно си *** о ограничен,това още повече.Освен това си мъжка клюкарката тип "пу,тка в нови ***". Ще те реже докато си жив! Не обичат такива ***,като теб разбери.Време да пишеш кофа мастило в някое районно да те видят как бягаш от представителките на зодия рак.Ще те разсипят ***.Спри да зословиш по тяхен адрес.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19Аз не знам дали съм ходил 4 клас ама ти леко нямаш никаква идея за какво говориш. Дори планетите в Слънчевата ни система, ДОРИ ЛУНАТА няма каквато и да е гравитационна връзка с теб. Доказано много кратно. Като почнете да ми се правите на вещи в неща от които нямате идея ме хваща яд.Астрологията многократно е била подлагана на тест и се е проваляла всеки път, но такива отворковци като теб още се чудите за какво да се хваните. Гравитация... смешници.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16огромни кълба газ на светлинни години от нас имат каквото и да е взаимодействие с планетите в нашата Слънчева система!!!гравитация???4 ти клас не си ходил на човек и природа май...
17
5
 
2
 
! Отговори
глупости преди 6 години
Най-страшни са стрелците и козирозите!Те нямат спиране!Пълни откачалки!Чак на стари години почва да им идва акъла,и то далеч не на всички!
16
10
 
4
 
! Отговори
абсолютно вярно преди 6 години
раците са подмолни, истерични, манипулатори и самообърканителците са властни и Алчни ,не си държат на думата
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 16Това което е лъжа е самата Астрология. Не знам само защо още вярвате, че някакви огромни кълба газ на светлинни години от нас имат каквото и да е взаимодействие с планетите в нашата Слънчева система и това на всичкото отгоре оказва влияниев върху самите вас... ако сами не разбирате колко е абсурдно значи нищо не може да ви помогне.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най се страхувам от хора вярващи в зодии пък аз...
13
4
 
3
 
! Отговори
nina преди 6 години
Хехе,мъжът ми е Рак,аз съм Телец.Мога да кажа само едно-търкулнало се гърненцето и си намерило похлупачето. :)
12
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рак жена, бягайте много далече. Меркантилни, интересчийски, имаш ли пари и власт, твои приятели са. Нямаш ли, чао! Правят се на добри и мили но всъщност за завистливи и злобни. Ако сте заедно с Рака и нещата ви вървят, злобее, завижда. Приятелства нямат, имат интереси. И най-интересното е, че пият успокоителни като бонбони, защити прикривайки злобата и завистта, губят енергия. В едно беше добра, в секса но когато и дойдеше музата. Обичаше кучето повече от детето си??? Днес е озлобена самотница.
11
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм Рак, и тази стария е пълна лъжа, всичко написано е точно обратното!
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До12Ти не си попаднал на рак?Тази жена не е била зодия рак нещо те хванала за слушател.И ти вярваш шаране... Наивен си!Мога да ти кажа че са много прями.Въобще няма ти го спести.
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не ви изнася с рак що дирите с нея.20 години съм със жена рак.Всичко си е до човек и не само като вие не сте човек с нея не знам как би могло да ви се получи.С която и да било жена.Независимо от зодията.Различията между двойките е в това че единия се опитва да доминира над другия.Единия бива потъпкани.И как би се чувствал във връзка със вас ако вечно вие сте доминатата?Неотстъпчивото поведение отблъсква.
8
18
 
4
 
! Отговори
Т е к а а а преди 6 години
ми много точно-раците са тихите интересчии-прикрепват се към силен, мълчат,подпитват и го зарязват, когато не им е необходим!
7
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бях чел по-голяма простотия от волните съчинения за пубертети. Да обявиш зодия " Рак" за най-опасната ( подла) зодия ... ???