Коледно парти с колеги: Как да откриете изневярата

Вижте какво съветва сексоложката Трейси Кокс
Обновена: 16 дек 2017 20:13 | 16 дек 2017 20:13,
17
Коледно парти с колеги: Как да откриете изневярата
Снимка: .pexels.com

Коледните партита внасят доста благоприятна атмосфера, предразполагаща към флирт и забежки сред колегите. И макар да няма нищо лошо в това за необвързаните, тези, които си имат половинка, също не са застраховани.

Ако двамата с партньора си сте в обтегнати отношения, това допълнително повишава риска от забежка на едно подобно събитие. Особено ако вече има искри между него и някоя съблазнителна дама от офиса му.

Известната британска сексоложка Трейси Кокс дава някои насоки, които могат да издадат неговата изневяра на фирменото парти.

Изобщо не се прибра вкъщи

Ако той никога не е правил това преди и дори не се е обадил, за да предупреди, е почти сигурно, че причината за това е изневяра.

Ляга си на дивана – нещо, което по принцип не прави

Има вероятност причината за това негово решение да е миризмата на друга жена по него.

Взима си душ, преди да си легне до вас в леглото

Причината е същата – иска да отмие от себе си признаците, че е правил секс.

Веднага слага дрехите си в пералнята

Дори и тя да не носи парфюм, всеки човек си има индивидуален аромат. А при по-голяма близост той остава по дрехите и кожата и може да бъде доловен.

Вижте още какво казва Трейси Кокс в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още ли ходите на баналните коледни партита? Не стига че цял ден гледам тъпите физиономии на колегите, та и на коледно парти да ходя! Няма как.
14
0
 
9
 
! Отговори
Минчо преди 6 години
Мене пък ме издаде презерватива дето ми висеше от гъзъ
13
1
 
7
 
! Отговори
Колежка преди 6 години
Така е, майсторе. Мога да потвърдя: най ми е сладко, когато ме опъват по разни партита и то майстори. Затова гледам на всяко парти - нов майстор.
12
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Истинският майстор знае - най-сладко е да си опъваш колежките ! Всичко друго , дето го говорите са глупости на търкалета !
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колежките нямат пол и трябва да се държат винаги на над една ръка разстояние за да си знаят дистанцията. При наличие на 4 милиарда жени на тая планета, да се хващаш с колежка е повече от тъпо и само *** го правят.
10
0
 
15
 
! Отговори
куку преди 6 години
Изневярата е напълно безмислена постъпка. Ако си недоволен от жена си - напусни я и си хвани друга.А относно колежките - не е добра идея - от опит знам. Обърнеш ли малко повече внимание на една колежка, другите колежки ти стъжняват живота (няма нищо по-злобно от пренебрегната жена. А дори и тя да няма никакъв интерес, ако избереш друга - пак злобее). Колегите също почват да те прецакват - най-вече от завист, че си успял там където те не са. .... е, все пак си струваше де :)
9
2
 
5
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Това да не го е писал английския клонинг на Кобилкина? Такъв тип сексоложки тип Максим Ставийски с рекламата - не карай пил! Те собствения си живот не могат да наредят, но за сметка на това дават страхотни наставления за живота на другите. Защо са тези съмнения? Що за глупости, тип нека да бъдем мнителни към всичко. Ами ... съжалявам, но ако съм с жена, която по всякакъв повод би ми вдигала скандал, че съм изневерявал, и ако не е истина, наистина накрая ще го направя и ще и бия шута!
8
2
 
9
 
! Отговори
човек преди 6 години
Що за безумни дърдорения?Не знам как да го нарека.И какво лошо има да танцуваш с колежки?Аз навремето ходех на латино танци, танцувах с една на която мъжа и беше с нас, но не му се танцуваше, щото предпочиташе да си кърка ракията със салатка.Беше много преди да се оженя но няма значение, познавах мъжа и и си танцувах със жена му, под одобрителния поглед на мъжа и. И какво лошо има в това не можах да разбера???
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гошо що пиеш? Имаме фирмено парти. А защо си сам? Едноличен търговец съм.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След фирмено парти се прибрах с червило по яката на ризата и по панталона. Не бях кръшкал, но танцувах с колежки. Моята вдигна невероятен пушек! Това е банален начин на мислене. Ако човек иска да изневерява, ще ги изпипа нещата и дори няма да се усъмнят в него.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствено шашкънин би отишъл на коледно парти с колеги, кокто евентуално не може да понася, но ще отиде за да се напуа с кльопане на гювеч. А на тия дет се къпят след парти, бих казал че не са се забавлявали достатъчно и не са се отпуснали. След купон съм си лягал даже с обувките, камо ли да се къпя. Рестарта следва след хубаво наспиване! Че доста от англичаните са мУрдари, е самата истина.
4
1
 
16
 
! Отговори
втф преди 6 години
Взема си душ преди да си легне до вас?! Сериозно?!Явно се къпете по стар обичай само в неделя, евентуално и в сряда, поради което душ преди лягене е нещо крайно нетипично...стегнете се малко и престанете с тези посредствени *** статии!
3
5
 
6
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
А трябва ли да откриваме ?Балкано-арабския ни мантилитет се чуства дори и в медиите ,а иначе се позиционираме като европейски граждани с европейско мислене -*** сме и *** ще останем-80 %.Журналистите и те имат мантилитета на ................а пускат статии за либерални гейове и ........... . Приемайте секса като нещо нормално ,а не като нещо свърхважно нещо ,само деМбилите говорят за секс............... .
2
1
 
46
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Нормално за англичаните да смятат,че не е нужно да си вземеш душ след парти а да си легнеш вмирисан.Те са много нехигиенична нация,всеки втори е с развалени зъби и мирише на развалена паламудена глава
1
10
 
37
 
! Отговори
Коледно парти преди 6 години
Няма по-голяма глупост от Коледните фирмени партита!Тези там са ми само колеги по стечение на обстоятелствата-на парти ходя с приятели или близки,а това не са ми нито приятели и още по-малко близки