В 3 съвета: Как да отслабнем бързо

Как да се отървем от излишните килограми?
17 яну 2018 21:51, Eкип на Teenproblem
5
В 3 съвета: Как да отслабнем бързо
Снимка: Instagram

Ако имате желание да свалите няколко килограма, трябва да си поставите малки цели, които да достигате една по една, защото мисълта да свалиш 20 кг наведнъж може да откаже всеки.

Може да започнете с нещо съвсем просто, като например да направите определени упражнения 5 пъти тази седмица.
 
Важно е да разберем, че само упражнения или само режим на хранене трудно ще доведат до очаквания резултат – добре е да комбинираме и двете.
 
Ето кои са най-лесните 3 стъпки, с които да намалите теглото си, без да преживявате стреса от безмилостни диети и безкрайни тренировки, който може да провокира връщане на килограмите скоро след това.
 
1. Яжте салати, а не яжте само салати – има разлика
 
В забързаното ежедневие обикновено хапваме каквото намерим, а вечер сме ужасно гладни и нямаме време да се занимаваме с разни зеленчуци..
 
Но... едва ли е чак толкова нерешим проблем да успеем да си осигурим по една голяма салата за обяд и вечеря, ако си го поставим за цел.

А след нея може да си хапнете каквото ви се иска, като не бива да допускате да ви става тежко.

Останалите съвети как да отслабнем бързо можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: отслабванесъвети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Бранимир преди 6 години
Най елементарният начин е да не ядете халал стоки и с произход мюсулмански страни наистина пробваите
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бяснта гордост (с отрицателен знак!) е една от основните причини за натрупването на грозни и излишни килограми.Колкото и скромен да ви изглежда дебелакът, дълбоко в него се крие клюкар, самохвалко, тиран, "подигравач". бесни амбиции ..."Разгледайте" внимателно някой, който е отслабнал драстично без духовна практика - само със салати и спорт.Проверете, колко дълго е запазил теглото си.Разбирам, че промитаци като вас няма как да приемат, че психиката има връзка с "физиката".
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Ти какво се подиграваш?Те да не искат да пълнеят.Такъв пу, як познавах като теб. Правеше се на Казано в след две години го виждам той не прилича на себе си. Тежи цели 140 килограма Една разправя че майка и и забранила да има уважението на пълните хора. След години я виждам неознаваема.Много пълна.Така че не се подигравай, никога не знаеш какво ще ти се случи и как ще пълнееш от въздуха и водата.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"В 3 съвета: Как да отслабнем бързо"Aз ще ви го кажа в един съвет: "Не надебелявайте!"