Каква ще бъде седмицата за всяка зодия?

Овен, Телец, Близнаци... Какво вещаят звездите?
22 яну 2018 22:16, Eкип на Teenproblem
9
Каква ще бъде седмицата за всяка зодия?
Снимка: Instagram

Овен
 
Направете така, че да сте повече време с приятелите на гаджето си. Ще научите интересни подробности. Темите, които обсъждат ще ви помогнат да разберете кое ви свързва и кое ви разделя. Ще се ориентирате за причините, пораждащи споровете и противоречията ви. Намирайки се в компания ще станете още по-близки.
Ако все още си нямате приятел/ка не превръщайте във фикс-идея мисълта, че трябва да се „хванете“ с някого на всяка цена. Напротив, бъдете по-често сред хората, посещавайте разни публични и спортни мероприятия, забавлявайте се, запознавайте се. Непременно ще попаднете на подходящия човек.
 
Телец
 
Добре е да помислите за трудностите в отношенията си през тази седмица. Любовта означава емоция, а не изгода. Подходящият приятел не е просто купчина мускули, нито пък подходящата приятелка е манекен с идеална симетрия на формите. Следвайте интелектуалните си предпочитания. Подходящото гадже е човек, с когото имате общи интереси и желания, а не изложбена вещ, предизвиваща завист у съучениците. Ако вече имате връзка, то поддържайте я така, че да не ограничавате свободата си.
За все още „търсещите“ успокоителната новина е, че ще имат достатъчно добри възможности за избор, но е по-добре да не бързат с окончателното си решение. Силните чувства „узряват“ бавно.
 
Близнаци
 
Ще има с какво да запомните тази седмица. Ако вече си имате приятел/ка, то периодът ще е изпълнен със странни съвпадения. Комични ситуации, на които от една страна ще можете да се посмеете, а от друга да размислите дали всичко в живота ви ще се случва така лесно и занапред. Подхождайте към противоречията с чувство за хумор. Ще ги преодолеете най-лесно, ако си организирате някакво забавление – кино, театър, концерт.
В случай, че все още сте „самостоятелни“, то не се дистанцирайте и не си задавайте въпроси от типа: „защо“ и „кога“. Направете същото. Участвайте в общите занимания и в общите развлечения. Разчитайте на реалните контакти, а не на сайтовете за запознанства.

Останалите зодии и какво ги чака тази седмица - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
,,мис дете,, преди 6 години
вашата е еднообразна при децата ,,детчковци,, ,,любовта е емоция не изгода,, децата не разбират но вие съвсем сте изперкали лекувайте се
6
1
 
2
 
! Отговори
вашите ли преди 6 години
кои са тези от снимката
5
2
 
1
 
! Отговори
,,hihi,, no преди 6 години
някои за деца мислят ли мислят разведете се с детското влечение през тази седмица мислете за нормални неща не деца деца деца
4
4
 
0
 
! Отговори
,,мат,, не преди 6 години
дявола е хитър но е *** зъл човек антихрист от губещите с останалите дяволи дяволици и не ме интересува лъжец лъже лъже лъже
3
4
 
0
 
! Отговори
не сме от вашите хм преди 6 години
не им обърквайте местата на децата от малки малките лисици тровят лозето хванете малките лисици които развалят лозето виното като астрология хороскопи на седмицата на деня снимки намеци насилие не
2
3
 
0
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
10. не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник, .................................. Сатаната е реален и многооо силен. Неговите слуги са навсякъде и на най-неочаквани места. За пример ще Ви дам само хороскопите, с които е пълна буквално всяка медия! Кое му е сатанинското?-Сатаната освен, че е реален и много силен е и много хитър.
1
1
 
1
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Каквато си я направи или му я направят